OUTFIT- Tantgardinen

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017, höst 3

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017, höst 2

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017, höst 4

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017, höst 5

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017, höst

sandraemilia, outfit, ootd, fall, flower, dress, trend, 2017

Heellou! Här ser ni en ny outfit i min tantgardin! Älskar den här klänningen och den är så rätt i höst! Speciellt kombinerad med jeans under. Oj vad jag ska bära mina klänningar med jeans i höst! Så bra! Inte fryser man och inte kommer klänningen ligga undangömd i garderoben tills det blir varmare igen. Kommer ni att haka på den här trenden?

Shit vilken dag jag haft förresten! Eller vilka dagar! Som från ingenstans fick vi jobberbjudande från både Dermoshop och VAMK. Så i torsdags slet jag och Heidi i nästan 12 timmar med att väja ut looks till Dermoshops julkampanj och i fredags var det samma rulle med att välja ut kläder till VAMKs marknadsföringsbilder.  Sååå kul! Tyvärr var fotograferingarna på samma dagar så Dermoshop fick klara sig utan oss och vi for till VAMK för att styla några riktigt färgsprakande bilder! Duktiga Kasper har vi som fotograf!

I morse var det väckning klockan 5.00 och klockan 7.00 började jag sminka första modellen. Strax innan 16 var vi klara och imorgon fortsätter vi arbetet med nästa hög modeller! Vi har haft sååå kul och på min och Vogas instastorykan ni se mängder av behind the scene bilder! Jag vloggar också dessa dagar så den vloggen borde komma upp på söndag.

Har ni förresten sett min nyaste video?

 

1
Follow:

2 Comments

 1. 28/08/2017 / 22:51

  Sjukt cool och praktisk trend egentligen. Och tycker du var supersnygg i den här outfiten! Själv tvivlar jag på att jag skulle kunna bära upp jeans+klänning, jag är inte särskilt trendig av mig 😉 Så jag får kolla på er som lyckas med lite avund istället!

  • Sandra Holmäng
   Author
   30/08/2017 / 13:14

   Jaa men visst är den! Tusen tack! 😀 Hehe måsta VOGA bara! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *