sandraemilia, outfit, gina tricot

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora, squad, goals 2

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora, squad, goals 4

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora, squad, goals 3

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora, squad, goals

sandraemilia, outfit, gina tricot, skam, noora, squad, goals 5

Hej på er! Håll ni med mig om att dessa bilder är något helt annat än vad jag brukar ha?! Extremt färgglada, haha. Hela outfiten så råkar faktiskt komma från Gina Tricot och jag köpte den här röda bodyn till en möhippa jag höll i där temat var Skam och jag även skulle göra en Skam inspirerad makeup på bruden. Vad tycker ni om denna look förresten? Lite annorlunda den också kanske? Men jag älskar den! Så roligt att variera sig ibland och nu måste jag verkligen införa mera färg i mina outfits och bilder känner jag! Så glädjande eller hur?

Idag så har jag som vanligt startat min dag med bananplättar! Vid 8 cyklade jag iväg till Vasa Arbis där jag går finska kursen. Har förresten bestämt mig för att söka en tandem “partner” i sommar, tror det är bästa sättet just nu för mig till att komma vidare i finskan. Efter finskan väntade lunch här hemma som Jona gjort i ordning ♥ Och efter det var det dags att ta tag i denna dags sysslor. Sju presentkorts beställningar som  kommit in till Voga Styling nu i helgen! Sååå roligt! Vi trodde ju att folk skulle sluta beställa presentkort redan i onsdags då det efter den dagen inte längre skulle hinna fram, men nej nej. Sju stycken presentkortsbeställningar kom in! Så roligt! Tänk vår morsdagsförsäljning slog julens försäljning! Det hade man kanske inte trott, kommer att bli såååå spännande att se hur många presentkort vi säljer inkommande jul! Pirrar nästan lite i magen när jag tänker på det. 

Förutom presentkorten hade jag en fullproppad mejl att ta itu med och andra små sysslor att se över. När allt var avklarat gick jag in till stan för att plocka ut kläder till morgondagens kund och sen var jag såklart tvungen att köpa mer material till våra presentkort, haha. Det inhandlar vi för tillfället från Sinoopperi men nu när det börjar bli så många bokningar skulle det nog börja löna sig att beställa för företag på nätet…. Men det är ju så mysigt att gå bland Sinoopperis alla fina papper och sidenband… Har ni sett Vogas presentkort? Jag tycker de är superfina!

På samma resa var jag också in till Clas Ohlsson för att byta mina hörlurar på garanti. Har haft dem endast ett halvt år och igår sprakade det en gång i dem och så dog de. Och jag klarar mig inte utan hörlurar! Har dem jämnt! Lyssnar alltid på poddar vart jag än far!

Nu är hemma och ska snart fara på gymmet. Men just nu sitter jag instängd på kontoret då Heidi har ockuperat vårt vardagsrum med tre kunder, haha. Åh det är ljuvligt hör ni! Livet just nu är nog faktiskt spännande måste jag säga!

OJ HÖR NI INNAN JAG GLÖMMER!

Den lägenheten som jag och Jona bor i nu så fick vi ju faktiskt via min blogg. Jag satte ut en ansökan, en vän till mig såg den och mejlade mig att den kanske skulle vara något för oss. Första lägenheten vi såg och den passade perfekt för oss! Men NU mina damer och herrar ska Robert flytta hit till Vasa! Han är klar med studierna i Åbo och kommer att flytta hit till Vasa, helt naturligt med tanke på att hans företag finns här, haha. Så nu undrar jag om ni har några lägenhets tips till mig!? Robert söker en 1:a (eller mindre 2:a om den är i samma prisklass), den ska vara åtminstone 28 kvadratmeter, priset gärna under 500 € och helst väldigt snygg om jag får ha ett finger med ^^. Jag kommer väl trots allt besöka honom en hel del så det underlättar ju mitt estetiskt lagda öga och sinne ifall lägenheten är snygg. Hoho jag känner nog också att det är bäst jag hjälper till med inredningen sen också… Gardiner och fina kuddar så jag klarar av att komma in dit. SÅ har ni tips på lägenheter, släng in en kommentar! 🙂

1