OUTFIT- Ska vi gifta oss?

outfit, sandraemilia, red coat, vagabond, loafers, skepparmössa

outfit, sandraemilia, red coat, vagabond, loafers, skepparmössa 2

outfit, sandraemilia, red coat, vagabond, loafers, skepparmössa 3

outfit, sandraemilia, red coat, vagabond, loafers, skepparmössa, grey, pants

outfit, sandraemilia, red coat, vagabond, loafers

När man varit tillsammans i många år, som för mig och Jona nu över 9 år, jaa då är kanske vanligaste frågan man får, har ni inte tänkt gifta er? Haha.

Så jag tänkte att jag här och nu kan svara på den frågan så behöver ni inte gå runt och undra längre 😉

I tonåren var jag säker på att jag inte ville gifta mig, en förlovning var tillräckligt och jag ville vara lite rebellisk och inte gifta mig.

Men med åren som har gått och med en kärlek som bara växt sig större så känner jag bara mer och mer att jag vill gifta mig. Jona har nu alltid velat gifta sig så han har aldrig tvekat.

Och ju mer jag tänkt på det desto mer vill jag gifta mig. Det vore så otroligt vackert och fint att få samla alla nära och kära och fira det största i mitt liv, kärleken mellan mig och Jona ♥

Så att vi ska gifta oss det är säkert. Och fram till 2016 har vi nu egentligen aldrig haft själva bröllopet i tankarna mer än att det är något vi vill ha.

Ända tills i våras, då för första gången började vi faktiskt ta upp ämnet som en mer återkommande samtalspunkt.

Gästlistan är vi så gott som klar med, haha. Vi vet var vi vill hålla bröllopet och vi båda är väldigt eniga om vad som är det viktigaste på vår stora dag!

Så det som har varit på tal är sommaren 2019 och det är faktiskt första gången vi faktiskt tagit upp bröllop och ett årtal i samma mening. Om det blir av, nää det vet vi inte, så långt i vår beslutande process har vi inte kommit. Men vi har diskuterat det och vi får helt enkelt se hur vår ekonomi ser ut om ett år, om det känns som att vi vill satsa. Om inte är 2020 också ett helt bra år tycker jag. Så något definitivt har vi inte men som sagt har vi på ett mer seriösare plan tagit upp det här ämnet ♥

Vad tycker ni, skulle det vara roligt att följa bröllopsplaneringen här i bloggen om det visar sig att vi slår fast ett årtal och datum? 😉

 

6
Follow:

6 Comments

 1. 30/10/2017 / 22:41

  Men åh va kul Sandra! Mest e jag ju nyfiken på vad du skulle ha för typ av klänning. Tror de skulle vara spets åtsittande kanske mermaid å så nå snyggt bling till hihi. Nåjaaa de ju ett tag tills men.. 😀 Spännande redan nu ju 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   31/10/2017 / 07:56

   Haha jaaa kanske det kanske! 😉 Jag är nog redan ganska säker på klänning faktiskt, men man vet ju inte förrän man provat förstås 😀

 2. 31/10/2017 / 08:50

  Det är så märkligt ibland hur folk frågar sådana där saker, det är samma som att sedan när man är gift så kommer frågan: “Jaha när ska ni skaffa barn då?” Och när man har ett barn kommer frågan: “Jaha, när ska ni skaffa nummer två då?” Haha, folk är aldrig nöjda 😀

  Men härligt om ni själva har kommit fram till att ni vill gifta er, viktigast är att ni gör det på ert sätt och gör dagen till er och struntar i vad alla andra tycker! <3 Det kommer säkert att bli jättebra vilket år ni än bestämmer er för att det blir av!

  Jättesnygg outfit förresten!

  • Sandra Holmäng
   Author
   31/10/2017 / 16:49

   Haha jaaa så är det! 😀 Folk är aldrig nöjda!

   Jaa visst är det så, det känns absolut som något VI VILL göra! 🙂

   tack! <3

 3. 31/10/2017 / 09:23

  Joo, jag vill följa planeringen! Och jag håller med Pisa om att jag genast tänkte på klänningen och blev nyfiken. Jag är romantisk och gillar bröllop och att vara gift, fastän jag är rebellisk på många andra sätt 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   31/10/2017 / 16:50

   Men va kul! 🙂 Hehe jaaa speciellt när jag är så klädintresserad så kan ja tänka mig att många tänker först på vad jag kommer ha på mig, haha.

   Ja men precis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *