sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in 4

sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in 2

sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in 3

sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in 5

sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in 6

sandraemilia, outfit, fall, 2017, trend, silky flower dress, slip in

Hej på er! Här kommer bilder på en liten outfit jag bar flera dagar i sträck, haha. Men jag gillar de såå mycket! Så skönt att bära en silkig slip in klänning till vardags! Och tänk den här klänningen hade jag tänkt sälja på bloppisen… Tur jag insåg att den passar perfekt i min garderob!

Nu ska jag avsluta här dock, min tandem partner är snart här så nu ska pratas finska. Uff!

0