OUTFIT- Så olik mina vänner!

sandraemilia, outfit, trend, glasses, bohem 5

Igår var en ganska lugn och slö dag! Jag som är van att gå och lägga mig runt 10 och stiga upp runt halv 7 så gick ju i lördags och la mig runt 2 på natten vilket resulterade i att jag sov till typ 10.15, haha. Efter en lång frukost med några Sex and the City avsnitt (jag kollar tredje eller fjärde gången igenom den serien nu, tröttnar aldrig!) så gjorde jag mig i ordning och Erica och de andra plockade upp mig för att åka till Sarahs. Där hade vi det bara en lugn och skön eftermiddag medan vi pratade och åt gott! Innan vi åkte hem for vi via Mirellas och Fredrics för att se hur långt de kommit på byggandet av andra våningen i huset. Alltså hör ni hur annorlunda liv jag lever till skillnad från mina vänner, haha?! Två av dem har redan hus och barn medan jag bor på hyra och inte ens vet var jag kommer att bo i framtiden, jag har inga planer på att skaffa hus (kanske nånsin) och ej heller barn. Vi är så olika jag och mina bästa vänner men det är väl det som gör det så roligt att träffas också! ♥

Hur som haver igår kväll åkte vi till O’learys för att äta gott och sen for vi hem till Malins för att bara mysa och kolla på en film. Så skön avslutning på kvällen och det var det sista jag såg av Erica nu på ett tag igen… Tråkigt men som tur är är det kanske inte allt för länge tills vi ses nästa gång igen! ♥

Här är alltså outfitbilder från gårdagens mys outfit. När jag är här hemma så finns det inga snygga platser att fota outfits på så dessa bilder blev kanske lite annorlunda och tråkiga. Plus att det är min lillebror som jag tvingat fota vilket han inte är allt för glad över att behöva göra 😉

Yesterday was a really cozy day! I slept to 10.15, haha, had a long breakfast with some Sex and the City episodes ( I never get tired of that serie) and then me and my friends met up at Sarahs. We just talked, ate something and had a really nice time. After we went to Mirellas house to see how the construction of the second floor is going. I live such a different life from my friends, haha! Two of them live in their own houses and already has children. Me on the other hand don’t have a clue were I will live in the future, I don’t have any plans of getting a house (maybe ever) and I don’t want children (or at least not for 15 years). We are so different me and my best friends but I guess that’s what makes it so much fun when we see each other! ♥

Anyways, last night we went to O’learys for some snacks and after we watched a movie at Malin’s place. Such a nice and cozy evening and that was the last time I saw Erica for this time… But hopefully it’s not too long until next time ♥

Here are some outfit pictures from yesterday. It’s my little brother that has taken the pictures, something he’s not super happy about 😉 

sandraemilia, outfit, trend, glasses, bohem 4

sandraemilia, outfit, trend, glasses, bohem, trixie, dvärgspets, tysk, kleinspitz

Johan skulle ut och gå med Trixie efter dessa bilder blivit tagna och hon skulle ju såklart vara med på bild, haha!

Johan was going to take Trixie out for a walk after these pictures were taken and she of course had to be in the picture, haha!

sandraemilia, outfit, trend, glasses, bohem, trixie, dvärgspets

sandraemilia, outfit, trend, glasses, bohem

2
Follow:

4 Comments

 1. Norsk bästis
  01/05/2017 / 17:11

  Snart syns vi igen fina bästis ❤ Mysit ti synnas o umgås igen!
  Brillona passar super på dig!

  • Sandra Holmäng
   01/05/2017 / 18:21

   Hej Norsk bästis!

   Jaa men verkligen! ❤ Tack finis! 🙂

 2. 02/05/2017 / 07:47

  Trixie ?
  Btw så fick ju min “berömda röda klänning” gå på valborgskonsert i förrgår, och en av manskörens medlemmar som stod i garderoben sa till mig att det var som om solen gick upp när jag kom in ☀️??

  • Sandra Holmäng
   02/05/2017 / 17:33

   Hihi 🙂

   Ohh nämen så roligt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *