OUTFIT- Rutig kappa & ny vlogg

– Inlägget innehåller annonslänkar –

sandraemilia, outfit, romwe, coat, fashion inspiration, bow, rosett

sandraemilia, outfit, romwe, coat, fashion inspiration, chechered coat, grey, bow, rosett 2

sandraemilia, outfit, romwe, coat, fashion inspiration, chechered coat, grey, bow, rosett

sandraemilia, outfit, romwe, coat, fashion inspiration, chechered coat, grey, red turtleneck, bow

sandraemilia, outfit, romwe, coat, fashion inspiration, chechered coat, grey

Många favoriter i en outfit! Röda polotröjan, bältet som jag bär till allt, svarta jeansen med riktigt hög midja som är så sköna nu till stickat när det är så kallt, stövletterna som jag mer än älskar (från Vagabond), nya kappan (älskar rutigt och du kan hitta den här) och sist men inte minst rosetten i håret. Alltså just rosetten i håret måste jag erkänna att är en trend jag gillar. Jag drar ibland åt det hållet att jag gillar söta saker och ja vad är nu sötare än en rosett i håret…

Har ni annars haft en fin måndag och start på veckan? Min har börjat bra med intervju till ett examensarbete och läkarbesök. Det är vår ex-praktikant Heidi som skriver om stylistyrket och till det behövde hon någon att intervjua. Till läkaren var jag och kollade upp ett födelsemärke som jag lite oroat mig för meeen det visade sig vara en fettknöl… Haha herregud så osexigt…. Men eftersom det inte är nån fara tror jag den bara får vara kvar. Eller vi ska se men känns inte som att jag orkar gå runt med stygn i en vecka på rumpan om det ändå inte är något måste…

Och med tanke på att jag har vloggvecka på gång så kommer här Dag 2 🙂 En lite kortare video från min måndag! Kom ihåg att prenumerera och gilla videon så ja vet ni gillar vloggar, if not känns det ju inte så stor vits att göra dem då man inte vet om de gillas eller ej ;)))

3
Follow:

2 Comments

 1. 22/01/2018 / 21:38

  Hej ! hödu då man klickar på länken till kappan så kommer man bara tillbaka till din blogg? eller e de bara så för mej? 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   22/01/2018 / 21:43

   Oj jestas vad har jag syssla med då? Haha TACK för att du sa till! Nu borde det vara åtgärdat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *