OUTFIT- Red shoes

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, sunglasses, pilot, gold vintage earrings 4

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, red lips 2

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, sunglasses, pilot, gold vintage earrings

 

These boots are made for walking…

 

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, red lips

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, sunglasses, pilot, gold vintage earrings 2

 

Now what do you think about my new lovely red shoes?! I needed a new pair of nice shoes that I can also walk in every day in both Gina and Voga work so these were just perfect! Love the colour, love the golden details, love the model yes everything about them! And red loves lovely together with denim! And like an old woman I love red together with leopard, haha.

You know what! Today I got my new phone that I ordered last week. Omg for me, it was so expesive but NOW I will get better pictures for my insta story and also now I’ll probably be more active on instagram as well! So looking forward to try it!


Så vad tycker ni om mina nya skor?! Jag behövde ett nytt par skor som både ser bra ut men som jag också kan gå i dagligen på Gina och Voga jobb, dessa var perfekta! Jag älskar färgen, älskar guldiga detaljen, älskar modellen och allt med dem! Och rött ser så snyggt ut tillsammans med denim! Och som en gammal kvinna tycker jag om kombinationen rött och leopard, haha.

Vet ni vad! Idag fick jag min nya telefon som jag beställde förra veckan. Och herre, för mig var den nog svindyr! Men NU kommer jag förhoppningsvis få bättre bilder till insta story och även kommer jag att bli mer aktiv på instagram! Ser så fram emot att testa fota med den! 

 

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy, sunglasses, pilot, gold vintage earrings 3

sandraemilia, outfit, red boots, dark blue denim, mom jeans, shoes, trendy

3
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *