– I samarbete med Romwe –

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 7

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 2

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 3

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 8

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 9

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 6

 

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 4

outfit, sandraemilia, romwe, dress, summer, 2017 5

I samarbete med romwe.com fick jag välja ut ett plagg och styla det. Valet föll utan tvekan på denna somriga klänning som på alla sätt föll mig i smaken! Röd grund, blommig, off shoulder, volanger, jaa den har ju allt! Den perfekta sommar klänningen med andra ord! Jag valde att styla den ganska enkelt med tanke på att den i sig själv tar väldigt mycket plats. Enkla stilrena smycken och min lilla axelremsväska i ljust rosa/beige som jag tycker är så fin tillsammans med just rött! På fötterna bär jag mina rem ballerinas som jag fyndade på H&M för 8 € för några veckor sen. Det svarta i skorna fångar jag också upp i solglasögonen som är ett par klassiska cat eye skurna varianter från Gina Tricot. De blev snabbt mina favoriter som gör vilken look som helst ett steg vassare.

Vad tycker ni om denna klänning och look?

Klänningen så hittar den nyfikna förresten här: Floral Print Layered A Line Dress With Belt

1