OUTFIT- Red evening dress

– I samarbete med Shein-

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 10

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 2

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 5

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 6

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 7

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 8

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 9

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 3

outfit, sandraemilia, red, dress, summer, 2017, shein 4

I samarbete med SheIn har jag fått välja ut ett plagg och styla det, eftersom jag inte har så många festligheter att gå på denna sommar så valde jag att ta denna röda långklänning. Haha konstigt resonemang eller?

Hur som helst så fastnade ögonen direkt på denna röda härlighet. Har ni sett ett mönster denna sommar att jag burit väldigt mycket rött? Men det är min favoritfärg (sen liten då jag alltid ville ha röda slingor i håret hos frissan, haha) och modellen på klänningen såg så smickrande ut när jag kikade på sheins utbud.

Jag tog den i storlek S och den sitter verkligen som ett smäck! Och vilka boobs man fick i den, haha. Inte riktigt min grej det här med urringat som ni säkert noterat men för den som gillar det så är det klänningen för dem!

Hur har jag då stylat den? Jo väldigt simpelt! En röd långklänning tar redan all uppmärksamhet så därför fick det bli en diamantring jag fått av Jona på höger ringfinger, ett Efva Attling armband, som jag också fått av Jona, på vänster handled och ett diamant halsband med matchande örhängen som jag fick av min moster i konfirmationsgåva. Väldigt enkelt med andra ord! Och på fötterna har jag endast ett par enkla sandaletter med en bred rem över foten i svart skinn (fake).

Om du också gillade denna klänning och vill kika närmare på den så hittar du den här.

– I samarbete med SheIn-

1
Follow:

2 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   19/07/2017 / 09:59

   Men tusen tack snälla du! kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *