OUTFIT- Red coat

– Inlägget i samarbete med light in the box-

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend 2

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend 3

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend 4

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend, light in the box 2

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend, light in the box 3

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend, light in the box

sandraemilia, outfit, red, coat, fall, 2017, trend

Ser ni nu vad jag menade med att kameran har börjat ta oskarpa bilder? För att förstå vad jag pratar om så kolla OUTFIT- Pink coat inlägget. 

Hur som haver hur grymt snygg är inte den här kappan som kommer från Light in the Box?! I samarbete med dem har jag fått välja ut tre plagg och kommer att styla dem och visa upp dem. Först ut är den här stiliga röda kappan! Visst pigar den upp i höstrusket? Vill du kika närmare på den så hittar du en länk här (annonslänk): röd kappa. Kikade faktiskt in deras instagram (@lightinthebox) och blev riktigt inspirerad av deras konto!

Kom bara ihåg när ni beställer därifrån att kolla storlekstabellen. Jag har XS/S men tog en M på den här och den är precis. Så mindre skulle inte ha gått på mig 🙂

Nu ska jag kila iväg in till stan, har jobb där och sen en garderob detox hos en kund. Ha en fin dag!

1
Follow:

8 Comments

 1. Ronja
  19/10/2017 / 10:28

  Så snyggt med rött! Tycker du att kappan är av bra kvalitét och tillräckligt varm? Blir nämligen själv sugen på att köpa, men priset på den verkar vara lite för bra för att vara sant 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   19/10/2017 / 19:36

   Jaa men visst! 🙂 Alltså vet du vad, faktiskt så är det bättre kvalité än vad jag hade vågat tro! :0 Jag har så mycket liknande som är värdelös kvalité men den här förvånar! Helt okej varm är den också! Inte som ylle förstås men tunn är den inte!

 2. 19/10/2017 / 21:23

  Så snyggt med röd kappa! 🙂

  Måste bara säga att mitt 50mm också tog väldigt suddiga bilder innan jag gav upp och skaffade ett nytt likadant. Om jag fokuserade och tog fler bilder på en gång var det som att första bilden var skarp men de följande bilderna blev bara suddigare och suddigare. Den sista bilden i serien var liksom så suddig som det bara går att bli haha. Så jag var i princip tvungen att fokusera om på varenda bild jag tog. Men jag antar att det är något vanligt fel i det objektivet (fastän jag har Canon och du Nikon…) och jag köpte som sagt ett nytt för att jag inte orkade föra det på lagning. Det tog liksom kortare tid att beställa ett nytt 😀 Men kanske det lönar sig att föra på lagning ifall det inte är så dyrt.

  • Sandra Holmäng
   Author
   22/10/2017 / 18:05

   Jaa verkligen! 🙂
   Ahaa okej.. Hmm alltså så svårt att veta vad som är felet.. Nå det känns ju nog här också som att ska man ändå betala för något så är det lika bra att bara köpa nytt, haha. Det här kostade bara 200 € så på 3½ år har det ju nog så gott som blivit gratis.. 😀 Jag är nog lite som dig här, känner det tar för länge att vänta på något.. hehe

 3. Annika
  19/10/2017 / 21:57

  Kaschmir för 37€ hur är det möjligt??? Kinabeställning? Undrar hur returen funkar där om man inte får bra storlek. Har du bra erfarenhet av att handla från dem? Fantastisk kappa, men tror inte jag klär i den då jag är kort o “lite bred” känns som den passar bäst för långa o smala människor..

  • Sandra Holmäng
   Author
   22/10/2017 / 18:09

   Alltså oj jag hade faktiskt inte lagt märke till att den är i kashmir… Och jag är nog lika förvånad som dig :O Men yes, det är Kina så kanske därav priset 😛 Var faktiskt tvungen att gå nu och kolla min kappa och jämföra med andra, och kvalitén är faktiskt fantastisk i jämförelse med mina andra kappor…

   Jaa precis, kappa tycker jag nog att alla passar med men just den här är nog rätt lång så kanske inte för alla den här då nej… 🙂

 4. 20/10/2017 / 17:55

  Så fin du är i den här outfiten! <3 skulle nog säga att du ska testa att rengöra objektivet och kamerahuset, eventuellt föra in till en fotobutik och låta dem rengöra det. 🙂

  Ha en fin helg! <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   22/10/2017 / 18:10

   Taack! <3 Jaa vet inte om jag vågar själv haha...

   Tack detsamma! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *