sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 5

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 2

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 3

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 4

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 5

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 6

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot, 7

sandraemilia, outfit, red, body, fashionista, gina tricot,

Inte ofta jag kan säga att Erica fotat mina outfitbilder 😉 Men den här gången är det hon! Detta bar jag i söndags när vi brudar umgicks! Ni som är från Jakobstad känner säkert igen Skata där var bilderna är tagna. Ericas pappa har nämligen flyttat dit så det var där Erica och vi höll till nu när hon var hemma. Jag måste nog säga att jag tycker att Skata är hemskt mysigt! Lite trångt när man kör med en extra lång paketbil, haha, men det går.

2