OUTFIT- Red blazer & 60’s hair

sandraemilia, 60s hair, styling, leather mini skirt, red blazer, turtleneck, fashion, trendy, 2

sandraemilia, 60s hair, styling, leather mini skirt, red blazer, turtleneck, fashion, trendy,

sandraemilia, 60s hair, styling, leather mini skirt, red blazer, turtleneck, fashion, trendy, 3

 

Hi! These pictures where JUST taken, not often that happens, haha. But wanted to show you my lovely 60’s hair. I’m going to be a model for Valeria and today she tried the hair and makeup she wants me to have and I loved the hair so much that she made the 60’s hair a little bit more easy to wear so I could go to work with it. That’s also why I have so bad pictures today because I did not have time to photograph before only half an hour ago and I really wanted you to see it even if its really to dark to take photos.

But anyways! Love, love love this hair and even the 60’s skirt that I chose to match the hair with. I could get used to this hair so I should try to make it myself, or just hire Valeria every week, haha.


Hej! Dessa bilder blev JUST tagna, inte ofta det händer, haha. Men jag ville visa er mitt fina 60 tals hår. Jag ska vara model för Valeria och idag gjorde hon test smink och hår och jag  älskade håret så mycket så hon gjorde en mer lättburen variant åt mig efter testet så jag kunde gå till jobbet med det. Det här är också orsaken till mina dåliga bilder idag, men jag ville ha håret på bild och nu var en enda chansen att fota då det redan är ganska mörkt ute. 

Men hur som! Jag ääälskar håret och även 60 tals kjolen jag valde att bära till. Jag skulle verkligen kunna bli van med detta hår så jag måste testa att göra det själv nån gång, eller bara anställa Valeria en gång i veckan, haha.

1
Follow:

2 Comments

 1. M
  03/05/2018 / 11:56

  Snyggt 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/05/2018 / 12:25

   Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *