sandraemilia, outfit, dots, dress, prickig klänning 2

sandraemilia, outfit, dots, dress, prickig klänning

sandraemilia, outfit, dots, dress, prickig klänning 3

sandraemilia, outfit, dots, dress, prickig klänning 4

sandraemilia, outfit, dots, dress

Vi var hemma i Forsby i helgen och när vi skulle tillbaka igår eftermiddag så insåg jag att jag inte hade något svalt och skönt att sätta på mig i bilen. Rotade lite där hemma i garderoben och tog fram den här gamla klänningen. Köpte den i London för några år sen på Rea men har faktiskt aldrig använt den själv förrän nu. Den har dock varit i användning flera gånger till bland annat olika skoluppgifter. Men jag själv har faktiskt aldrig haft den på mig men nu förstår jag inte varför, hur söt är den inte?! Tycker den satt riktigt fint på min kroppstyp också! Figursydd men inte tajt så både midja och ben ser extra snygga ut. Även Jona tyckte att den var riktigt fin så jag får nog ta och ha den på mig flera gånger under sommarens varmare stunder. Vad tyckte ni om denna klänning och outfit överlag?

2