OUTFIT- Pink coat for Fall

sandraemilia, pink, coat, romwe, fashion, blogger, fall 2017 2

sandraemilia, pink, coat, romwe, fashion, blogger, fall 2017 3

sandraemilia, pink, coat, romwe, fashion, blogger, fall 2017

sandraemilia, pink, coat, romwe, fashion, blogger, fall 2017 4

sandraemilia, pink, coat, romwe, fashion, blogger, fall 2017 5

Hej på er! Igår kväll var det djupa diskussioner här på min blogg, så idag tycker jag vi kör på något lite mer ytligt. I det här fallet den här söta ljusrosa kappan. Jag har burit den flera dagar i sträck och tycker att den är i så ljuvlig färg.

Vill du kika in den närmare hittar du den här (annonslänk): rosa kappa.

Men vad jag däremot inte gillar är ju det faktum att nu är det mörkt i Finland igen… Alltså det blir så svårt att fota (om man inte hinner mitt på dagen) och att redigera är sen inte lika skoj då heller…

Dessutom börjar jag misstänka att mitt 50 mm objektiv håller på att ge upp? Jag har haft det sen våren 2014, alltså 3½ år och använt det så gott som dagligen. Jag har aldrig tappat det eller så men nu nu verkar det nog börja ha svårt med fokusen. Inte så farligt på dessa bilder men ni skulle se bilderna vi tog idag… Hoho… Så ni fotoexperter där ute, är det vanligt skulle ni säga att ett objektiv (från nikon) börjar ge upp redan efter 3 ½ år?

0
Follow:

2 Comments

 1. 18/10/2017 / 21:36

  Objektiv borde inte slitas om de inte fått skråmor/repor eller har damm eller smuts på sig. Däremot är det kamerahuset och antalet bilder som tagits som kan påverka kvalitén. Har du rengjort kamerahus/objektiv? Ibland kan det vara det som påverkar skärpan 🙂

  • Sandra Holmäng
   19/10/2017 / 19:34

   Ah nå kamera huset är bara 1 år gammalt, köpt i september ifjol, så et borde nog varken vara skadat eller dammigt tycker jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *