OUTFIT & Onsdagstankar

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses 5

 

Idag fick jag plötsligt för mig att skriva ner några tankar jag har. Helt random tankar men först måste jag bara visa upp denna outfit och det viktigaste av allt! Vi har beställt tygpåsar med Voga Styling logon på och alla kunder som har tjänsterna Shoppa med Stylist Standard och Premium , Personlig Stilguide Standard och Premium samt Mitt nya jag tjänster så får en tygpåse. Kul va och visst är den snygg!?

 

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses

 

Personlig tränare: Jag har ju inga problem med träningsmotivation, träna gör jag gladeligen fyra gånger i veckan. Men, jag är ändå lite sugen på att skaffa en PT! Bara för att få diskutera med någon som kanske skulle ha ett annat synsätt på hur jag borde träna och som kanske med tester kan se vad jag borde satsa mer på för att förbättra min kropps hållning, styrka och “hållbarhet” (ni vet sen när man blir äldre). Nu har jag dock inte råd att skaffa PT i min nuvarande situation (alla mina extra slantar just nu går åt till att resa) men det skulle nog fasiken vara grymt intressant att testa på t.ex. 10 gånger med en PT! Nån PT som vill göra ett samarbete? Hehe.

 

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses 3

 

Mental coach: Jag tänker också att det vore trevligt att testa på att ha en mental tränare! Nån som man kan prata med för att bättre förstå sig själv. Jag själv älskar ju allt som har med personlig utveckling att göra och att ha en mental tränare har ju verkligen med det att göra.

 

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses 4

 

“Starka människor lyfter andra, svaga människor trycker ner…” Det här var ett citat jag hörde i ett av de senaste Framgångspodden avsnitten jag lyssnat på. Jag strävar alltid efter att försöka bli en bättre människa! Jag vill inte vara den som pratar strunt om andra, är dömande eller otrevligt. Klart vi alla är människor och man märker att man faller dit nån gång ibland, men jag försöker hela tiden vara medveten om mina handlingar och försöker på alla sätt och vis att bli en bättre medmänniska! Så detta citat tycker jag väldigt mycket om och kommer att bära med mig för att påminna mig själv!

 

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses 2

Ja det var mina tannkar denna onsdag! Har du något du går runt och tänker lite extra mycket på just idag eller den här veckan?

 

sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018

 

3
Follow:

2 Comments

    • Sandra Holmäng
      07/06/2018 / 14:25

      Thank you! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *