OUTFIT + Nytt poddavsnitt!

sandraemilia, outfit, red, trend, beige trench coat, knit, bow

Hello! Time for a new outfit. Though this one is 2 weeks old I think and actually photographed by one of our trainees. Do you ever by the way think about what you are wearing today and that you probably will laugh at that outfit 10 years from now?! Haha sometimes I start thinking about this and I try to imagine which one of my outfits that I will think is the worst. But hey, that’s jus the way it’s supposed to be!


Hejsan hoppsan! Dags för en ny outfit. Den här är dock 2 veckor gammal och faktiskt fotad av en av våra praktikanter. Tänker du förresten nånsin på vad du bär idag och att du troligen kommer att skratta åt dina kläder om 10 år?! Haha ibland börjar jag tänka på detta och försöker tänka ut vilka av mina looks jag kommer att skratta mest åt. Men hej, det är så det ska va!

sandraemilia, outfit, red, trend, beige trench coat, knit, bow, scrunchie

sandraemilia, outfit, red, trend, beige trench coat

sandraemilia, outfit, red, trend, beige trench coat, knit, bow, scrunchie 2

sandraemilia, outfit, red, trend, 2018

Men, dags för senaste poddavsnittet! Tyvärr har det varit lite stressig för både mig och Michelle på senaste så till den här veckan hann vi aldrig spela in något nytt avsnitt tillsammans. Så vi fick köra skype podd. Tyvärr är kvalitén på samtalet värdelöst men däremot måste jag säga att innehållsmässigt är nog detta avsnitt ett av de absolut bästa! Vi pratar om veckan som varit med min nere vecka, vi pratar om helvetet som bröt lös för att vi skulle kunna skype podda, haha, vi pratar om ett personlighetstest vi båda gjort (som gav extremt intressanta resultat!) och så gör vi en trendspaning och pratar om bröst! Dessutom är det TÄVLINGSDAGS före er lyssnare! Ett smaskigt avsnitt med andra ord.

VOG_0224

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *