OUTFIT- Ny kamera!

outfitsandraemilianykameranikond5500ootd-2

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500-2

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500-3

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500-autumn

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500-fall

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500-ootd

outfit-sandraemilia-ny-kamera-nikon-d5500

Fina Michelle som fotat mig!

Vet ni vad! Jag, eller rättare sagt VOGA har en ny kamera!! Wihooo! Så sjukt härligt att vi tack vare våra fina kunder kan köpa in sånt som gör att vi kan förbättra företaget och våra tjänster! Så den här gången har vi satsat i en ny kamera och här ovan har jag testat den tillsammans med mitt 50 mm fastobjektiv. Och alltså jisses vilken skillnad det är! Den nya kameran är mycket smidigare att använda, supersnabb och tar otroligt skarpa bilder, till skillnad från min kamera som börjat bli lite trög den senaste tiden.

Idag är det fredag och jag har hittills haft en mysig frukost, varit och gymmat, lunchat och nu sitter jag vid datorn och ska bara jobba resten av denna dag. Ikväll ska jag bara vara hemma för imorgon kväll ska jag få umgås med mina käära vänner Emilia och Johanna! ♥

You know what?! I have, or VOGA have a new camera!! Wihoo! So happy to have such lovely customers so we can develope and buy things that makes our company even better! So this time we bought a camera and here I have tried it out with my 50 mm. And OMG such a different! The new camera is so much easier to use, faster and takes supersharp pictures!

Friday and so far I’ve had breakfast, been to the gym, had lunch and now I’m only going to work for the rest of the day. Tonight I’m only going to be at home because tomorrow I’ll get to spend time saturday night with Emilia & Johanna! ♥

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *