OUTFIT- Nu har Jona “flyttat”!

I samarbete med Romwe-

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 5

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 2

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 3

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 4

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 7

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat

sandraemilia, outfit, romwe, wine red, trench coat 6

Det här inlägget är egentligen ett samarbetsinlägg men jag känner att jag först måste skriva av mig och uppdatera er om vad som är på gång i höst.

Som jag tror att jag nämnt tidigare i bloggen så jobbar Jona för en byggfirma, i sommar har han jobbat här i Vasa, bara några minuter bort med bil. Men nu i höst fick han ett projekt som är i Esbo… Måndag till torsdag kommer han att vara i Esbo och fredag till söndag kommer han att vara hemma i Vasa.

När han fick veta om projektet så tyckte vi båda att det var en bra idé att ta det! Ny arbetserfarenhet och absolut lite miljöombyte att få jobba i södra Finland. Dessutom tänkte jag att det kommer göra mig mer effektiv. Då kan jag jobba fast hur sent jag vill på kvällarna in i veckan och sen kan jag fokusera 100 % på Jona när han väl är ledig och hemma. Så vi såg det båda bara som en enorm möjlighet!

Idag så åkte han iväg och den här första helgen orkar han inte komma hem utan bor hos vänner. Och självklart vet jag att det kommer att gå bra i höst men samtidigt insåg jag idag när han tog sitt pick och pack hur tomt det kommer att kännas. Jag som är van att alltid ha Jona med mig så ska nu spendera alla vardagskvällar ensam. Som sagt vet jag att det kommer att göra mig sjukt effektiv! Redan nu, det är första kvällen efter att han åkt och vad gör jag? Jo bloggar, svarar på mejl, fixar och donar med jobb osv. och klockan är 22.15. Men det här är jag med ensam tid, då är jag väldigt effektiv efter 21 på kvällarna.

Men som sagt, det kändes nog aningen ledsamt när han åkte. Det värsta var att han packade med sig ganska mycket, till och med sin stationära dator, så det kändes ju nästan som att han lämnade mig, haha.

Nå nej detta kommer att gå superbra men som sagt, det gick bara upp ett ljus för mig när han åkte att det kommer att vara så ensamt!

Jona var så gullig när han åkte iväg. Han letade fram ett gammalt kort på oss från gymnasiet och lag det där var han brukar ha sin dator “så när jag saknar honom bredvid mig vid datorn så kan jag titta på bilden”. Haha tönt! ♥

Nå till dagens outfit som är i samarbete med Romwe! Eller snarare är det trenchcoaten som är i samarbete med Romwe. Hur fin är den inte?! Det var faktiskt ett sånt plagg där jag förvånades över hur mycket finare det var än jag trott när jag väl fick det. Materialet är lite glansigt vilket gör att den ser superstilig ut. Och ja jag vet, jag borde stryka den, haha. Men ni vet jag och strykjärn, vi går bara inte ihop.

Här hittar du den vinröda trench coaten.

Nå hur som haver. Vad tycker ni om den här outfiten? Jag har faktiskt fått många kommentarer om den idag och jag måste säga att jag stormtrivs i den! Jeansen är säkert 10 år gamla och skjortan samt polon är från den tiden då jag jobbade på Code (så typ 2-3 år gamla). Skorna kommer från H&M och är också se så där fyra år gamla.

Samarbete

 

3
Follow:

4 Comments

 1. 19/09/2017 / 20:46

  Vi e i lite samma sits nu dom kommande månaderna då, som efter att ha bott me våra sambos i år ska vara ifrån dom in i veckorna. Bara att Jona stuckit till södra finland, och jag lämnat södra finland, haha 😀 Nä men de kommer nog hoppeligen gå bra för oss båda! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   19/09/2017 / 21:44

   Aaah okej! 😀 ja för du är ju i Vasa nu visst? jaa men visst kommer vi det! 🙂

 2. 20/09/2017 / 00:45

  Åh hoppas de kommer gå bra, men de gör de säkert 😀 Skönt att han får va hemma på helgerna 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   20/09/2017 / 15:37

   Nå säkert, när första chocken lagt sig! 😀 Ja verkligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *