OUTFIT- My new Flower shoes

sandraemilia, outfit, pink fake fur coat, black jeans, white shirt, style, golden details, flower shoes 3

sandraemilia, outfit, pink fake fur coat, black jeans, white shirt, style, golden details, flower shoes 4

sandraemilia, outfit, pink fake fur coat, black jeans, white shirt, style, golden details, flower shoes 2

sandraemilia, outfit, pink fake fur coat, black jeans, white shirt, style, golden details, flower shoes

Men alltså hallååå! Kolla in mina sjukt snygga skor! Jag testade dem redan när vi var i Oslo men 37:orna var för små och 38 hade de inte. Så jag testade att se på Zalando om de skulle finnas där och klart de fanns där, dessutom för -30 %!! Så det var nog meningen att jag skulle ha dem för oh vilken glädje de redan hunnit skänka mig! Dessutom är de det bekvämaste skorna jag nånsin haft på mig! Första dagen bar jag dem sju timmar på Gina Tricot. Med andra jag gick och stod i 7 timmar och jag hade knappt ont! Inte mer än vad jag skulle ha haft i ett par sneakers. Helt sjukt men de har nån sorts dämpningskudde på insidan så det gör verkligen susen!

Hör ni vad skönt det är att vara igång igen efter jul och nyår! Jag har fortfarande kvar nyårsdukningen (hehe) men min vardag är allt annat än lediga juldagar. Idag kom Heidi hit 8.30 och vi satt och planerade för stilakuten och vi satt och planerade ett helt nytt projekt. Dessutom hann vi fota outfits. Därefter kom min tandem partner hit och nu har vi suttit och pladdrat på svenska/finska i två timmar.

Nu ska jag kila iväg till gymmet med Mayss. Det vet jag dock knappt hur jag ska orka då tröttheten verkligen slagit in men, det vet jag ju att när man väl kommer igång så är det inga problem! :)))

0
Follow:

4 Comments

 1. 05/01/2018 / 23:46

  Ååh vilka najsiga dojjor *hjärtögon* Lyfter ju vilken outfit som helst

  • Sandra Holmäng
   06/01/2018 / 13:03

   Jaa men visst gör de! 😀

 2. 06/01/2018 / 17:05

  Du är såå fin i den här outfit och gillar sååå skorna! <3

  • Sandra Holmäng
   06/01/2018 / 17:20

   Tack bästa du! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *