sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 2

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 5

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 3

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 4

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 6

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga, 7

sandraemilia, outfit, flowers, hat, hatt, mössa, emil i lönneberga,

Man skulle nog kunna tro att jag är sponsrad av Gina Tricot här på dessa bilder, klädd i Gina Tricot från topp till tå förutom den svarta blusen som kommer från Vila och sandalerna som är från H&M. Vad tycker ni om denna outfit? Alltså jag ser så nördig ut i min nya “Emil” mössa men jag älskar den och hela denna outfit! Vill gå klädd så här varje dag…

Jag har verkligen börjat använda mina hål i öronen igen. Har knappt använt dem sen högstadiet typ men nu köpte jag från Gina två ark fulla med små knoppar som jag tänkt pryda öronen med. Löv, diamanter, fjärilar och blommor. Jaa allt får jag pryda mina öron med nu, bara beroende på vad jag önskar för dagen.

1