OUTFIT- Migrän anfall

sandraemilia, outfit, fall, trend, 2017, pink, coat, flower, dress, vagabond, loafers 2

sandraemilia, outfit, fall, trend, 2017, pink, coat, flower, dress, vagabond, loafers 3

sandraemilia, outfit, fall, trend, 2017, pink, coat, flower, dress, vagabond, loafers

sandraemilia, outfit, fall, trend, 2017, pink, coat, flower, dress, vagabond, loafers 4

Hellou! Här är lördagens outfit som Jona har fotat. Älskar verkligen den här klänningen tillsammans med min puffiga rosa jacka!

Brukar ni annars ha migrän? Jag har väldigt sällan, kanske en gång per år. Huvudvärk har jag också väldigt sällan, men förstås oftare än migrän. I lördags när jag var på jobb på Gina så trodde jag att jag hade blivit bländad av smyckena jag höll på och ordnade bland. Men “glittrandet” framför ögonen slutade inte och efter en par minuter kom jag på, aj shit, detta är börja till migrän!

Så är det alltid för mig. Det börjar med små vita fläckar som mer och mer täcker mitt synfält (inte det lättaste att knapra in folks köp och telefonnummer i kassan med nedsatt synfält, haha), om jag då vid första tecken tar 1-2 burana eller liknande så hinner jag förhindra migrän attacken och det händer inget, jag får tillbaka synen och allt är lugnt igen. Hinner jag dock inte ta någon värkmedicin, ja då är det tack och godnatt den dagen. Då är det bara att hitta ett mörkt rum att ligga i och försöka sova bort huvudvärken.

Som tur var i lördags hade min arbetskollega på Gina värkmedicin som jag kunde ta och efter att ha suttit i ett mörkt kafferum 20 minuter så gick flimrandet för ögonen om och jag kunde återgå till arbetet. Lite illamående och värk bakom ögonen hann jag känna men det gick snabbt om! Tack och lov då jag hade en kund direkt efter mitt skift på Gina.

Just det här flimrandet i ögonen får jag en par gånger per år men som sagt, bara jag tar burana direkt det börjar, då bryter själva migränen aldrig ut. Men det är så konstigt vad som orsakar detta? Jag försökte tänka vad det kunde ha varit i lördags men kom absolut inte på nån orsak alls.

Jaja, men brukar ni ha migrän? Otäckt jäkelskap kan man i alla fall kalla det 😀

Ja och varför jag kom att tänka på detta denna måndag kväll är på grund av att jag tycker jag ser lite småtrött ut i ögonen på dessa bilder. Man kan se hur pupillerna har dragit ihop sig vilket de alltid gör när jag får migrän.

0
Follow:

1 Comment

  1. 23/10/2017 / 22:20

    Den där rosa fluffjackan ser sååååå härlig ut! Vill ha en sån efter att ha sett den här på din blogg nu fler gånger 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *