OUTFIT- Me 100 %

-Betalt samarbete-

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, klädstyling, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, skeppar mössa, hat 4

För nån vecka sen fick jag ett mejl från en person som ville göra samarbete med mig och min blogg. Mejlet var kanske aningen konstigt formulerat så jag trodde snarare att det var spam än ett riktigt mejl. Men jag valde att ändå svara artigt och det visade sig att samarbetet gällde tillsammans med Esprit. Ganska glad blev jag över att ha svarat med andra ord ;)))

Samarbetet gick egentligen ut på att plocka via deras hemsida ihop ett litet kollage men jag tänkte nej nej, samarbetar man med mig, ja då ska man få det bästa! Och eftersom vi från Voga Styling samarbetar med Vasas Esprit butik var det ju inga problem för mig att gå dit och låna lite kläder.

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, klädstyling, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, skeppar mössa, hat 2

Så jag gick och satte ihop en enligt mig drömoutfit! Jag har sen vi började samarbeta mellan Voga och Esprit verkligen insett hur mycket fint det finns på där och efter att ha plockat ihop denna look kände jag bara ännu mer glädje till butiken! De har perfekt kombination mellan bra basplagg och trender. Där hittar du båda och kvalitén är dessutom riktigt bra!

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, klädstyling, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, metallic nails

Jag valde noga ut kläder som känns som plagg som man utan tvekan skulle kunna hitta i min garderob också!

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, klädstyling, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, skeppar mössa, hat

Leopard mönstrat (jaa det vet ju verkligen Michelle hur mycket jag gillar, eller vah? ;))), en mjuk skön tröja i bra material och de snyggaste svarta byxorna nånsin! Jag är riktigt sugen på byxorna men just då hade de inga 34:or och 36:orna är lite för lösa i midjan på mig. Så jag hoppas de kommer få in fler 34:or till Vasa butiken så jag får testa dem också!

Leopard kappan hittar du här (dessutom på rea!), den rosa stickade tröjan här och de sjukt snygga byxorna perfekta till basgarderoben finns här.

Skorna kommer från Vagabond, halsband och mössa från Gina Tricot.

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, pink knit, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, skeppar mössa,

Det är klart man ler stort då man gillar sin outfit! Dessutom tog Heidi så otroligt fina bilder av mig!

sandraemilia, bloggsamarbete, esprit, klädstyling, trend, fashion, stil, personlig stil, ootd, leopard coat, skeppar mössa, hat 5

1
Follow:

2 Comments

 1. 31/01/2018 / 21:06

  Snyggt stylat! 😀 Ett samarbete som passar din blogg perfekt.

  • Sandra Holmäng
   Author
   31/01/2018 / 21:15

   Tack! 😀 Jaa men visst gör det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *