OUTFIT- Livet fortsätter

sandraemilia, outfit

sandraemilia, outfit, skepparmössa, grey cardigan, jeans, loafers, winered, bag

sandraemilia, outfit, skepparmössa, grey cardigan, jeans, loafers

sandraemilia, outfit, skepparmössa, grey cardigan, jeans, loafers, winered, bag, striped shirt

Ja som jag skrev i inlägget innan. Jag startade veckan med mina höstlöften och kunde inte vara mer pepp på livet än jag var då, till att på tisdag hamna längst ner på botten, längre ner än vad jag nånsin varit.

Jag förlorade min pappa i cancer för 5 ½ år sen och det var och är fortfarande ledsamt, men av någon konstig anledning är det som att jag har svårare att handskas med Trixies död. Om det då beror på att pappa hade haft cancer i nästan ett år och dessutom innan det svår astma (plus massa annat) medan Trixie bara dog på grund av en enkel urinvägsinfektion mitt i allt så där. Kanske hade jag mer tid att redan på förhand processa pappas eventuella död för att jag under många år hade gått med rädslan att han kanske inte lever länge till. Så när han dog var det samtidigt nästan som en lättnad, just på grund av att jag så länge “vetat” att han kanske skulle dö och när han väl dog då släppte den rädslan. När nån är död så är de död! That’s it! Att gå med rädslan över att nån ska dö däremot är ganska tufft.

Så kanske är det därför det är så mycket tyngre nu!

Men också det att skaffa Trixie var pappas idé och när han dog så fanns ju Trixie fortfarande kvar. Så på nått vis kändes det som att en levande bit av pappa fortfarande fanns kvar. Men nu när Trixie dog, ja då finns plötsligt inget kvar, så kanske är det också det som gör hela denna situation så svår.

Jag vet inte men som ni märkt levde jag nog inte riktigt upp till mina höstlöften denna vecka… Inte har jag bloggat, eller varit aktiv på instagram, inte har jag förberett någon video till imorgon, inte har jag tränat (aldrig förr har träningen lämnat bort en hel vecka på samma sätt som den här veckan…), och Voga chatten har fått lida… Jag har bara gjort mina måste och därefter gått runt som en zombie. Försökt kolla så mycket som möjligt på tv-serier för att fly för en liten stund…

Jag har ju dock ett mål som är att skriva ett litet djupare inlägg varje vecka. Jaa den biten har jag då levt upp till med råge den här veckan! Två inlägg och djupare än så här kan ni nog inte få från mig. Man ska väl se det positiva i allt så där fick jag bocka av ett av mina höstlöften.

Jag sörjer något otroligt men samtidigt vet jag att bara jag får komma tillbaka till Vasa igen så ska jag nog få igång min vardag igen. Då blir det jobb, träning och höstlöften 2017!

What doesn’t kill you makes you stronger.

2
Follow:

8 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   11/09/2017 / 17:31

   Kram <3

 1. 10/09/2017 / 11:18

  Vad jobbigt att du måste gå igenom allt det här 🙁 Går också igenom en väldigt svår period nu men det är bara att försöka kämpa vidare! Styrkekramar<3

  • Sandra Holmäng
   Author
   11/09/2017 / 17:32

   Vad tråkigt att höra! Jaa vi får kämpa vidare bara! kram <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   11/09/2017 / 17:33

   <3

 2. 11/09/2017 / 14:23

  Vad jobbigt när sånt här händer, styrkekram! <3 Fina bilder i inlägget annars!

  • Sandra Holmäng
   Author
   11/09/2017 / 18:32

   Jaa så är det! Men man kommer starkare ur det sen! 🙂 Oj tusen tack va roligt att höra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *