OUTFIT & Jonas Cover

-Post contains adlinks-

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 8

 

Hi guys! Hope you’ve had a lovely day! When I’m writing this it’s lunch time and I’m eating my lunch here by the computer, hehe. Yes I know that’s not a good thing to do but I have soo fucking much to do. On my to do list there’s so many things I should have been done with right now but it keeps growing and I feel like I can’t keep up with it at the moment. But hopefully it will slow down soon. After this I will work out, even though it’s probably for only just 30 minutes. But me working out is the most important thing for me so I can handle the stress. That’s something you should remember too!

But what do you think about this outfit?! OMG I love sets so much! And this is just amazing and can’t wait until I can actually wear it in Spring. You can find the sheckered set here.


Hej på er! Hoppas ni har haft en fin dag! När jag skriver detta är det lunchtid och jag äter min lunch framför datorn, hehe. Jag vet, det är inte bra att göra det men jag har så mycket att göra just nu. På min to do list finns så mycket jag borde vara klar med vit det här laget men den fortsätter att växa och jag känner att jag inte hinner med för tillfället. Men förhoppningsvis lugnar det ner sig småningom. Efter det här ska jag träna, fast det troligen bara blir 30 minuter. Men för mig är det viktigaste att träna när jag är stressad för att hinna med. Och det borde du minnas också under stressiga perioder! 

men vad tycker ni om den här outfiten? OMG jag älskar set! Och det här är så snyggt och jag kan knappt vänta på att få bära det i vår. Du hittar det rutiga setet här.

 

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 6

Here I style this set this simple. Perfect for both work and party! But I will also wear the pieces separately.

Här har jag stylat setet väldigt enkelt. Perfekt för både jobb och fest! Jag kommer dock också att bära plaggen var för sig.

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 2

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 3

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 4

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 5

sandraemilia, outfit, shein, set, fashion, style, office, party, cropped, pencil skirt 7

 

So last but not least! Today it’s Jonas 25th birthday! And to celebrate that on my blog I’ve uploaded a video to my youtube channel with Jona singing a cover of It’s been a good year for the roses. The thing is that Jona is an AMAZING singer! But the truth is that I’ve heard him sing maybe 10 times in almost 10 years… He’s so shy but somethimes he sends me on whats up voice messages with him singing. And the latest one I asked if I can publish on my blog… It’s a nervous Jona but I know you all will love it and be as amazed as I am about his voice. So please give him some love so he’ll get the courage to sing in public, because believe me, I’ve heard him sing two times in a caraoke bar and he totally compelled his audience…


Så sist men inte minst! Idag är det Jonas 25:e födelsedag! Och för att fira detta på min blogg så har jag laddat upp en video till min youtube kanal där han sjunger en cover på It’s been a good year for the roses. Jona är en FANTASTISK sångare! Men sanningen är den att han är så himla blyg och på snart 10 år har jag hört honom sjunga kanske 10 gånger… Han är så blyg men ibland skickar han mig ljudklipp via whats up. Och senaste klippet frågade jag om jag kan dela. Så det är en nervös Jona just nu men jag vet att ni kommer att älska klippet och vara lika amazed av hans röst som jag är. Så snälla ge honom den kärlek och det stöd han behöver för att våga sjunga inför publik, för tro mig, jag har två gånger hört honom sjunga på en karaoke bar då han totalt förtrollat alla som lyssnat…

 

15
Follow:

4 Comments

 1. m
  02/03/2018 / 11:58

  Vad snyggt!

  • Sandra Holmäng
   Author
   02/03/2018 / 14:03

   Tack! 🙂

 2. Ettan
  04/03/2018 / 19:01

  Verkligen superbra sjungit! Tycker absolut han ska uppträda om han själv tycker det är roligt, fast det är nervöst. Om han verkligen inte vill borde han åtminstone spela in och lägga upp på Soundcloud eller så! Toppenröst!

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/03/2018 / 19:52

   Jaa men visst är det så! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *