OUTFIT- It’s all in the details!

-I samarbete med Hexter & Baines-

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-details

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-2

Hej på er! Den här senaste tiden har jag faktiskt fått ganska många förfrågningar om samarbeten med min blogg från olika företag men jag har tackat nej till alla för de har bara inte känts rätt för mig! Ska jag göra ett samarbete ska det kännas rätt från topp till tå och vara något som jag verkligen kan stå för och älskar. Så när jag fick förfrågan från Hexter & Baines om att göra ett samarbete med deras klockor blev jag superglad, deras klockor är ju otroligt snygga, stilrena och dessutom passar de mig och min stil. Som ni säkert har noterat bär jag klocka nästan varje dag så det här samarbetet passar verkligen som handen i handsken för mig.

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-3

Så jag fick alltså beställa hem två klockor från Hexter & Baines och min uppgift är då att visa upp nån av dem i en outfit. Och alltså det är något alldeles extra att få styla en outfit på det här viset! Det är så himla roligt och nästan pirrar lite extra när jag får göra sånt här. Dessutom är det ju såklart ännu härligare när man får styla en produkt som man ärligt verkligen tycker om! Jag tycker att denna look passar utmärkt till klockan och bilderna som Jona fotat blev till och med riktigt fina! Älskar kontrasterna i bilderna! Det var också en sån dag idag då Jona plötsligt kände sig extra inspirerad till att fota så jag tycker faktiskt han fick till bilderna idag!

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-5

Men ja åter tillbaka till klockorna. Jag fick alltså beställa två klockor och vet ni vad, jag valde faktiskt att beställa den ena till Jona! För det tycker jag att han var värd som tack för att han alltid ställer upp så mycket för mig och min blogg! Han både fotar eller filmar mig nästan varje dag så fastän jag såklart gärna skulle ha tagit två klockor till mig själv så tycker jag att Jona var värd den ena! Dock kommer ni nog se mig bära den också, hehe. För det fina med Hexter & Baines klockor är att de fungerar till både kvinnor och män. Dock kan du välja olika storlekar som är mer anpassade för de olika könen. Men trots att herrklockan är större så passar den även utmärkt på mig! Och Jona blev faktiskt löjligt glad över klockan 🙂 Han har burit den dag som natt kan man säga sen den kom på posten, haha.

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt

Men jag ska berätta lite om klockorna till er! Hexter & Baines klockor har schweiziskt kvartsurverk och skyddas av reptåligt safirglas. Klockorna är gjorda av kirurgiskt stål och är plätterade i endera roséguld eller silver. Klockorna är också vattentäta vilket såklart är super! Det fina är också det att Hexter & Baines satsar på 100 % nöjd kundgaranti, snabb leverans och pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

Ja och som sagt är klockorna ursnygga och stilrena. Verkligen en klocka som håller i många år och passar till det mesta i ens garderob.

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-4

Klockan som jag valde till mig själv heter “Devonport 36” och har svart läderrem samt urtavla med vit bakgrund och boett i roséguld. Den hittar du här.

Klockan som jag valde till Jona heter “Adlington 40” och har brun läderrem, vit bakgrund och hans boett tog jag i silver. Den hittar du här och självklart kommer det att komma bilder på den med. Samarbetet jag har med Hexter & Baines gäller bara ett blogginlägg men eftersom jag är så nöjd med produkterna deras så lär ni få se dem flera gånger ändå 🙂 Och min klocka lär nog sitta ofta på armen, hehe.

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-6

Jag kan verkligen rekommendera dessa klockor och kanske är det den perfekta julklappen ni är på jakt efter 😉 Ja och vill ni ha en klocka till er själv eller att ge till någon i julklapp så kan jag rekommendera att ni anmäler er till deras nyhetsbrev. Då får ni 150 kronor att handla för, inte illa med andra ord.

outfit-sandraemilia-hexter-baines-watch-skirt-7

-I samarbete med Hexter & Baines-

sandraemilia-hexter-baines

Avslutningsvis kommer här en produktbild av den klocka jag tog till mig själv. Som sagt, jag är supernöjd med klockan och tycker den är så fin! Och nästan nöjdare är Jona med sin, haha.

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *