sandraemilia, outfit, red, knit, jeans, beige trench coat 3

sandraemilia, outfit, red, knit, jeans, beige trench coat 2

sandraemilia, outfit, red, knit, jeans, beige trench coat 4

sandraemilia, outfit, red, knit, jeans, beige trench coat

Hellou! Det är längesen jag publicerat två bloggposter på en och samma dag! Men alltså just nu är jag så full av inspiration och har säkert 20 olika rubriker som jag skulle vilja ta upp i min blogg. Plus då att jag gärna skulle vilja visa upp en dagens outfit de flesta dagar i veckan… Så med andra ord det här med fem blogginlägg i veckan räcker ju inte ens till för mitt kreativa bloggsinne just nu.

Så idag tog jag beslutet att publicera två inlägg och hoppas att ni vill kika på dem båda 😉 Det här är som sagt en outfit och kikar ni lite neråt så ser ni ett inlägg där jag svarar på ERA frågor om olika styling problem ni upplever just nu.

Hoppas ni får en fin start på veckan! ♥

1