OUTFIT- Hur skulle DU klä dig om….

Hej på er! Jag kom nyss hem från Vörå och Oravais där jag och Heidi först haft en brudsminkning som Heidi fotat (bilderna ska till en kommande tjänst) och från en möhippa där vi haft både makeupskola och stilföreläsning. Det är alltid spännande att träffa nya människor och få diskutera med dem om hur de ser på personlig stil, att Voga ( 😉 ) och kläder i samhället. Efteråt lämnade jag och tänka på dessa frågor som jag tror jag ska börja ta upp i alla våra föreläsningar.

Hur skulle DU klä dig om du visste att ingen kommer att titta snett på dig eller fnysa nedvärderande till dig när du går ut genom dörren? Hur skulle DU klä dig om du oavsett vad du har på dig bara skulle få komplimanger?

Jag tycker att jag själv vågar rätt friskt och jag klarar bra av att släppa när det nån gång i bland dyker upp de där tankarna om att “men vad ska andra tycka om det här?” Jag är bra på att strunta i de tankarna och på att köra mitt eget race. Jag skulle absolut kunna höja min personliga stil ännu ett steg men där tar tyvärr ekonomin emot så jag måste ändå göra smart köpval. Men i det stora hela är jag duktig på att bära det jag vill!

Livet är kort! Varför ödsla det korta liv vi har på att bry oss om vad andra tänker och tycker?! Varför bära fula kläder accepterade av det samhälle vi bor i när vi kan välja enligt oss själv vackra kläder! 😉 Eller vad tycker ni runt det här ämnet? Kommentera gärna!

sandraemilia, levi's, blonde, girl, bomber, jacket

VOG_0149

VOG_0168

VOG_0173

VOG_0177

VOG_0179

VOG_0189

VOG_0191

 

 

2
Follow:

4 Comments

 1. 18/06/2017 / 22:32

  Älskar verkligen denna outfit! Denna stil är enligt mig alltid ett säkert kort.

  • Sandra Holmäng
   19/06/2017 / 19:12

   Härligt! Tack! 🙂 Jaa men visst är det så!

 2. 21/06/2017 / 16:05

  Supersnygg outfit!

  Jag håller helt med dig – livet är för kort för att inte ha på sig det man vill. Jag älskar att ha min egen stil och nu när jag är äldre bryr jag mig mycket mindre om vad folk tycker. Så länge jag är nöjd! 🙂

  • Sandra Holmäng
   21/06/2017 / 21:27

   Exakt! Så är det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *