OUTFIT- Happy Birthday to ME!


sandraemilia, valentines day, outfit, dots, birthday, red roses, scarf, curly hair

Happy Birthday to me! Yes, it’s my birthday! Today I turn 25 years young (yes, haha, why say old? When I turn 75 I will say young too, haha).

That’s also why I was so sad yesterday! Since january I’ve been thinking that wow, so nice that it’s Fastlagstisdag on Tuesday, Valentine’s on Wednesday and my birthday on Thursday. So I had so many plans for me and Jona! Now you maybe see why I was so sad that Jona had to work in Esbo during these days. He’s been home since Christmas and will be home the rest of the Spring, so it was so sad that he had to go away these special days, and all of them!

The red roses in the pictures btw! I got them yesterday on Valentine’s! Jona texted me in the morning that are you home around 3? Yeees, why? Is Sollan going to get something from here? Just wait and see…

3 o’clock there’s someone at the door and it’s a delivery guy bringing me these beautiful roses from my love Jona. I was so happy! ♥


Ha den äran idag! Jaa det är min födelsedag! Idag blir jag 25 år ung (jaa haha, varför säger man gammal egentligen? Jag ska vara 75 år ung sen bara så ni vet, haha).

Det är också varför jag var så ledsen igår! Sedan januari har jag tänkt wow, va kul att fastlagstisdag är på tisdag, alla hjärtans dag på onsdag och min födelsedag på torsdag. Så jag hade så många planer för mig och Jona under dessa dagar. Så just typiskt att han var tvungen att jobba i Esbo när han annars jobbat hemma sen jul och ska jobba hemmavid hela våren. Nu kanske du förstår varför jag var så ledsen igår.

De röda rosorna på bilden förresten! Jag fick dem igår på Alla hjärtans dag! Jona textade mig på morgonen och frågade mig om jag är hemma runt tre. Jag sa att jaa det är jag, hur så, ska Sollan hämta något? Nää bara vänta och se…

Klockan tre ringde det på dörren och en budkille gav mig de här fantastiskt fina rosorna från mitt hjärta Jona. Jag blev så glad! ♥

sandraemilia, valentines day, outfit, dots, birthday, red roses, scarf, curly hair 2

5
Follow:
Share:

2 Comments

 1. 15/02/2018 / 21:11

  Stort grattis på födelsedagen!!!!!! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   16/02/2018 / 22:26

   Tack! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *