OUTFIT- Fredag och helgplaner

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-7

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-2

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-5

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-6

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-3

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-4

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-8

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-9

Hat Only ~Sweater Jack&Jones ~Jeans Gina Tricot ~Shoes H&M

outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat

Hej! Här kommer gårdagens outfit där jag hade lånat Jonas tröja, hihi. Testade dessa jeans (som förresten är ett par bootcut jeans men som jag vek upp och in byxbenen på) och såg på Jonas klädhög att en sån där tröja skulle passa till men jag har ju ingen! Ding dong så insåg jag att det kanske går att låna Jonas tröja 😉 Och visst gick det! Supermysig och skön som dessutom doftade gott av Jona, så det var som att ha honom runt sig hela dagen ♥ Min älskade hatt var  så klart på huvudet och till det några enkla accessoarer. Trivdes riktigt bra i det här!

Idag är det fredag och jag är ledig från skolan. Eller egentligen borde jag jobba på examensarbetet men har bestämt mig för att jag gör inget på det förrän jag har de sista årtalsbilderna och de får jag förhoppningsvis fixade på lördag så då kan jag skriva klart allt. ÅÅÅh vad jag längtar tills det är klart för granskning så att jag småningom får börja känna mig klar!! Så hittills idag har jag varit och gymmat och sen bara suttit här framför datorn och jobbat. Dessutom har telefonen gått varm för det har kommit in flera kunder till nästa vecka. Alltså veeet ni huuur sjuuk känslan är när jag får svara i telefon VOGA Styling, Sandra. Alltså åååååhhh jag spränger av lycka!! Och nästa vecka har vi rekord många kunder, alltså näää jag tror jag dör, det är så häftigt!!!!

Senare ikväll ska vi bara hem till Forsby jag och Jona så inget mer än så. Imorgon ska jag både agera stylist till mitt egna examensarbete samt till en annans. Sen på kvällen är det Malins inflyttningsfest som gäller och efter det pubkväll i Forsby (på toppen, hihi). Söndag har jag troligen en fotografering innan vi åker tillbaka till Vasa jag och Jona. Så fullspäckat schema! Hur ser er helg ut? 🙂

Hi! Here is yesterday’s outfit when I had borrowed my boyfriend’s sweater, hihi.  Supercomfy and it smells just like him so it felt like having him around you all day long ♥ On top of that my lovely hat and some discret accessories. I liked it a lot!

Today it’s Friday and I’m free from school. Really I should work on my exam but I decided not to do that before I have all the pictures, I’ll get them on Saturday so after that I can start writing. Oooh I can’t wait until it’s all done! So today I’ve only been to the gym and after that I’ve only been sitting here working by the computer. A lot of people have called me today wanting to book Voga, so it’s been sooo freaking nice to be able to say VOGA Styling, Sandra. Ooooh loove it!! I’m so happy!

Later today me and Jona are going to Forsby and no more then that. Saturday I’m going to be stylist at both my own photoshoot and at a friends. Later Malin has her new-apartment-party. Sunday I will probably have a photoshoot. So full schedule this weekend. Do you have any plans? 🙂

2

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *