OUTFIT- Från att vara praktikant till att ha praktikant på 1 år

sandraemilia, outfit, mom jeans, back pack 3

sandraemilia, outfit, mom jeans, back pack 2

sandraemilia, outfit, mom jeans, back pack 4

sandraemilia, outfit, mom jeans, back pack

Hej på er! Känns som att det är länge sen jag skrev här på bloggen vad som händer i mitt liv? Mest bara jobbar jag, på Gina Tricot och VOGA och när jag inte har något där att jobba med så försöker jag klämma in så mycket som möjligt till att skapa material till youtube. Faktiskt himla kul med youtube och att se att det för varje video jag gör kommer nya prenumeranter!

Idag kändes det också som att vi på VOGA kom till nån sort ny milstolpe. För exakt ett år sen satt jag själv och gjorde min praktik på VOGA Styling (startandet av voga fick jag ta som praktik) och idag började en ny praktikant här vid namn Heidi som också har praktik från estenom precis som jag hade. Visst hoppades man för ett år sen på praktikanter till företaget, det betyder ju att det finns de som tror så mycket på oss och gillar vårt företag så mycket att de vill komma på praktik, men ändå vågade man inte tro allt för mycket på att första praktikanten skulle komma redan ett halvt år efter att vi startat. Så otroligt roligt att vi redan har vår andra praktikant hos oss, för som sagt, det innebär att de tror på VOGA!

Hello! Feels like it’s a while since I wrote to you about what happens in my life? Mostly I work, at Gina Tricot or VOGA Styling and when I don’t have anything to do there I try to make as much youtube material as possible. I do love creating stuff to youtube and it’s lovely to see that after every video that I make I get new subscribers!

Today it felt like we came to a new milestone at VOGA. One year ago I had my internship at VOGA (the creating of voga was my internship) and today a new trainee started at our company. Her name is Heidi and she’s an estenom just like me. One year ago I did hope for trainees, because that means that someone believes in and like our company, but I was to shy to think that it would happen within a year. But we got our first trainee a half year after we started and today our second trainee started. Lovely in other words!

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *