OUTFIT- Dot scrunchie tofs

sandraemilia, outfit, red turtleneck, mom jeans, fake fur jacket 2

sandraemilia, outfit, red turtleneck, mom jeans, fake fur jacket 5

sandraemilia, outfit, red turtleneck, mom jeans, fake fur jacket 3

sandraemilia, outfit, red turtleneck, mom jeans, fake fur jacket

sandraemilia, outfit, red turtleneck, mom jeans, fake fur jacket 4

Har ni införskaffat några hårscrunchie tofsar? Alltså det är nog en trend jag aldrig hade trott skulle komma igen, haha. Hade senst en i guld när jag var runt 11 år gammal tror jag. Men jag älskar den! Så enkelt sätt att lyfta hästsvanens och hela ens outfit till och med, det blir verkligen den där pricken på i ;)))

Själv har jag en svart i sammet och den här prickiga. Enkelt sätt att piffa en outfit på men också så är det ju bättre för håret än en smal hårdsnodd. Dessa är ju stora , fluffiga och mjuka till håret :)))

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *