OUTFIT & det Godaste jag ätit på länge!

sandraemilia, ootd, outfit, style, classic, green, white shirt, trench coat, raawka, vaasa 3

Hej på er! Igår hade jag och Heidi en hel fotodag där vi tillsammans med våra Voga modeller (vill du vara voga modell kan du anmäla dig här) fotade bilder till kommande blogginlägg på Stilakuten. När det var lunchdags gick vi till Raawka och där beställde jag det som visade sig vara det godaste jag ätit på länge! Och nej jag är inte sponsrad but I wish, haha. Nedanför ska ni få se vad det var!

sandraemilia, ootd, outfit, style, classic, green, white shirt, trench coat, raawka, vaasa 2

Som jag skrev i gårdagens blogginlägg (om hur du stylar den stickade tröjan) så kommer ni framöver få se mycket stickat här på bloggen då jag jämt och ständigt fryser! Och skjortan under tröjan är mitt absoluta favorit stylingknep! Den gröna tröjan är faktiskt en gammal en som jag fiskat upp från mina garderober i Forsby. Som sagt kan man alltid fynda i egna garderober! :)))

sandraemilia, ootd, outfit, style, classic, green, white shirt, trench coat, raawka, vaasa

Favoriterna just nu och S halsbandet har funnits runt min hals nästan dagligen i 3 år tror jag det blir nu.

sandraemilia, fashion, lifestyle blogger, vasa, finland, raawka, raw food, tomatsoppa, hummus, fröknäcke 2

Och här är den! Lunchen med stor L. Lunchen som fick mig att nästan svimma av alla godhetskänselspröten som njöt i min mun, haha. Tomatsoppan med linser och quinoa serverad med nått typ av fröknäcke och hummus med rödbeta? Och så var det även blomkål och chili i soppan om jag smakade allt rätt. Alltså såå fruktansvärt gott och jag önskar verkligen jag hade receptet på denna goding!

sandraemilia, fashion, lifestyle blogger, vasa, finland, raawka, raw food, tomatsoppa, hummus, fröknäcke

Såå färgglatt!

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *