OUTFIT- Dansa salsa

sandraemilia, outfit, skirt, belt, white shirt 3 sandraemilia, outfit, skirt, belt, white shirt sandraemilia, outfit, skirt, belt

En outfit där jag bär ett gammalt bälte. Ett bälte som jag för kanske fem år sen älskade men sen blev otroligt trött på. Det har fått ligga i en låda och nu kunde jag ta fram det igen och tycka lika mycket om.

Här hittar du liknande plagg (annonslänkar): kjol, kofta, vit skjorta, bälte.

An outfit where I wear an old belt. A belt that I loved five years ago but then got tired of it. I’ve had it in a box for many years and now I wanted to start using it again. 

Here you can find similar clothe’s (adlinks): skirt, cardigan, white shirt, belt.

sandraemilia, outfit, skirt, belt, white shirt 2

Hej på er! Torsdag och Heidi som är här på praktik for nyss hem efter en riktigt produktiv dag! To do listan var lång men vi avklarade den galant. Jag ska nu äta något smått och sen har jag och Jona vår salsa kurs ikväll. Såååå kuuul! Men innan den ska vi gå via Gina så jag får testa några plagg jag satt undan. Jag både älskar och hatar att jobba i klädbutik, haha. Så underbart med alla fina kläder men samtidigt jobbigt när man vill ha så mycket av det. Hittills har jag dock bara köpt ett par jeans och en tröja så det tycker jag är helt bra med tanke på att jag varit där över en månad redan.

2
Follow:

6 Comments

 1. Anders Lundis
  10/03/2017 / 11:42

  Det är få som passar så bra i en skinnkjol som Du gör, du bär upp den med klass och stil. Härligt att se.
  Det är verkligen ett nöje att följa Din blogg. Tack för ett fint jobb och jag hoppas på mycket mer intressant och vackert att ta del av på din blogg framöver.

  • Sandra Holmäng
   11/03/2017 / 16:05

   Tusen tack, vad glad jag blir! 🙂

 2. 10/03/2017 / 23:06

  Alltså så kul att hitta gamla juttur man har å stylar upp en underbar outfit. 🙂 Alltid nice att fynda i den egna garderoben. And I know the feeling med att jobba i klädbutik. Vill inte veta hur mycket jag lagt på de 2 åren jag varit vid Lindex 😀 Men nya kläder och mode är ju så kuuuul 😀 <3

  • Sandra Holmäng
   11/03/2017 / 16:05

   Jaa verkligen! Sparar man en slant också ist för att köpa nytt! 😀 Hehe ja kan tänka mig 😉 jaaa det är ju det! Man får väl trösta sig med att det finns nog dyrare hobbyer! haha <3

 3. M
  21/03/2017 / 16:49

  Snyggt!

  • Sandra Holmäng
   22/03/2017 / 19:25

   Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *