OUTFIT- Coolaste byxorna i Vasa

sandraemilia, shein, outfit, fashionista, ootd, flower pants 2

sandraemilia, shein, outfit, fashionista, ootd, flower pants 3

sandraemilia, shein, outfit, fashionista, ootd, flower pants 4

sandraemilia, shein, outfit, fashionista, ootd, flower pants

Okej, coolaste byxorna i Vasa eller? Hur snygga är inte dessa rutiga och blommiga byxor? En dag kan inte bli tråkig i dessa färgsprakande och intressanta byxorna, haha.

Vill du själv kika in dem kan du göra det här (annonslänk!): rutiga och blommiga byxor med hög midja.

Just nu befinner jag mig i Sexsjö alltså hemma hos svärföräldrarna. Jag sitter vid matsalsbordet med utsikt över den nu vita sjön och småningom ska jag hem till Forsby för att hjälpa mamma julstäda. Skoj med andra ord! Ni bara nääe? Städa? Kul? Ah men jag älskar att städa. Och organisera. Vi pratade faktiskt igår vid middagsbordet om att det finns en firma som erbjuder att hjälpa husägare rensa upp deras vindar/källare och förvaringsutrymmen och organisera, ALLTSÅ MIN DRÖM. Haha! Så om Voga styling går i graven har jag plan B 😉 Eller vem har sagt att man inte kan göra båda?! Hmmm…. Haha.

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *