OUTFIT- Bokat resa!

outfit, sandraemilia, red, knit, turtleneck, grey, jeans 3

outfit, sandraemilia, red, knit, turtleneck, grey, jeans 2

outfit, sandraemilia, red, knit, turtleneck, grey, jeans 4

outfit, sandraemilia, red, knit, turtleneck, grey, jeans 5

outfit, sandraemilia, red, knit, turtleneck, grey, jeans

En liten outfit har vi här. Som många gånger förr är det röda något jag gärna bär 😉 Men alltså jag älskar rött och tycker det ger mig så fin lyster och färg i ansikte och hår. Köpte faktiskt en till röd tröja idag! Så nu har jag 4 stycken julröda… Hehe…

Men hör ni, skit i min outfit! JAG SKA ÄNTLIGEN RESA BORT!

Jag och Jona har bokat en förlängd helg till Oslo och till Erica (min bästa vän sen 17 år tillbaka) i december! ÅH JAG LÄNGTAR! ♥

Jag har inte rest sen hösten 2015, då till Munchen (det var då första idén till det som blev Voga kläcktes!) eftersom nå både att jag inte haft råd men främst för att jag inte haft lust i och med startandet av Voga. All fokus har varit på att jobba för Voga och få det att starta igång så bra som möjligt!

Men nu i höst har jag känt att näe, nu är det dags igen! Jag vill och resa! Mitt liv känns väldigt enformigt just nu och jag behöver ett litet avbrott!

Jag älskar mitt liv och min vardag men jäklar nu måste jag börja resa igen! Jag tänkte göra ett inlägg där jag kort visar upp alla resor jag gjort (om det skulle intressera er?) och det sjuka är hur mycket jag reste mellan 2011 och 2015!

Så jaa, shieeet vad jag längtar till denna mini resa. Vi ska dessutom boka in en julkonsert! Alltså gud jag dör så mysigt!

Har ni varit till Oslo och finns det något ni rekommenderar oss att göra där? Något specifikt café vi måste besöka eller något visst vi behöver se? Kanske till och med Erica som nu bott flera år i Oslo kunde bli överraskad över någon ny plats ni tipsar om! 🙂

 

2
Follow:

4 Comments

 1. Erica
  24/10/2017 / 21:08

  Wohooo 😍😍😘

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/10/2017 / 13:52

   😍😍😘

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/10/2017 / 13:51

   Hehe ska bli! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *