OUTFIT- Back to the 80’s?

sandraemilia, outfit, fashionista, ootd, classic, trend, fake fur 2

sandraemilia, outfit, fashionista, ootd, classic, trend, fake fur 3

sandraemilia, outfit, fashionista, ootd, classic, trend, fake fur 4

Tänk! Den här blusen köpte jag redan när jag gick i gymnasiet, den är alltså 6 år gammal! Och den känns så rätt idag! Har alltid älskat den men bara inte använt den utan låtit den ligga i min spara till senare låda. Alltid lika roligt att rota i den, det är som att shoppa men helt gratis, haha.

Har du en spara till senare låda? Det borde du verkligen ha, för som sagt kan man bli positivt överraskad när man plockar fram något man inte använt på flera år!

Visst är det också lite 80-tals känsla över min look! Alltså jag måste ju erkänna att jag älskar det! Och jag är sååå taggad på att vi får se bara mer och mer 80-tals trender! Nää jag vill inte ta hela 80-talet tillbaka men det finns så mycket jag inspireras av från den tiden! Alla färger, mönster och power suits!

sandraemilia, outfit, fashionista, ootd, classic, trend, fake fur

 

1
Follow:

2 Comments

 1. M
  13/12/2017 / 16:25

  Snygg outfit!

  • Sandra Holmäng
   Author
   14/12/2017 / 09:03

   Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *