OUTFIT & 15 frågor för personlig utveckling

sandraemilia, spring, outfit, beige, white jeans denim, scarf, leopard, fashion, 2018, loafers, gold, classic, trendy, feminine, style

(English text down below)

Jag hittade för ett tag sen denna lista på Malins blogg och eftersom jag älskar allt som har med personlig utveckling att göra så tänkte jag att det skulle vara roligt att svara på denna! 🙂

1. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Larmet går klockan 7.00, jag stiger upp, drar på mig morgonrocken och börjar direkt med min frukost (bananplättar med hallon och blåbär på), hinner äta i lugn och ro, gärna en hel timme (bäst för min IBS mage), samtidigt som jag hinner kolla nått youtube klipp eller tv-serie. Sen hinner jag i lugn och ro vattna blommor och se till att disk blir fixad, om det behöver sopas nånstans gör jag det, och annars bara ser jag till att lägenheten är fin! Jag börjar med min makeup, väljer dagens outfit fixar hår och sen vid 9 är jag färdig att starta dagens jobb! Om det då är med en kund eller hemma framför datorn.

2. Vad ville du bli när du var yngre?

Som liten polis och flygvärdinna. I tonåren ville jag jobba med träning och hälsa.

3. Vilken ovana skulle du vilja bryta?

Hmm kanske att jag emellanåt kan bry mig för mycket om vissa saker! Jag överanalyserar vissa saker och kan bara inte släppa det.

4. Vilken ny vana skulle du vilja införa i ditt liv?

Läsning!

 

sandraemilia, spring, outfit, beige, white jeans denim, scarf, leopard, fashion, 2018, loafers, gold

 

5. Tänk på en person du verkligen beundrar. Vad har den person för kvaliteter som du tycker om?

Roberts argumentationsförmåga, haha.

6. Vad gör du för att slappna av?

Tränar, tar en varm dusch, umgås med Jona och t.ex. ser på film.

7. När gjorde du senast något som skrämde dig?

Jag vågade stå upp mot en som jag ansåg behandlade mig fel.

8. När kände du dig senast stolt över dig själv?

Jaa jag svarar samma här också som i 7:an! Att jag vågade stå upp för mig själv!

9. Vilka praktiska färdigheter önskar du att du hade?

Oj jag har alltid önskat att jag skulle ha gått redskapsgymnastik som barn, haha. Så sådana färdigheter även i vuxen ålder skulle ju nog vara roligt!

10. Vad tycker du om att göra för andra eller ge till andra (inte materiellt utan av dig själv)?

Tänker man mer yrkesmässigt så älskar jag såklart att hjälpa andra må bra med sig själv och i sin klädstil! Annars så försöker jag vara en god vän som visar att jag bryr mig, lyssnar och ger kärlek.

 

sandraemilia, spring, outfit, beige, white jeans denim, scarf, leopard, fashion, 2018, loafers

 

11. Vad gör dig exalterad?

Ja det är mycket det, haha. Bara en sån sak när man sätter ihop en outfit till en kund och man bara känner glädjen av att yes, yes yes, allt går så bra ihop. Och ännu bättre förstås när kunden sätter på sig det och känner själv att wow, hen hade inte trott att detta skulle vara så där snyggt på hen. Det ni, den känslan 🙂 Men överlag, mycket inom mina jobb gör mig exalterad!

12. Vad gör dig nedstämd?

Orättvisor!

13. Vad skulle du vilja säga till ditt femåriga jag?

Femåriga jag vet jag nu inte om jag har så mycket att säga åt men däremot 13-åriga Sandra! Henne skulle jag vilja säga åt att det kommer att bli SÅÅ mycket bättre, oroa dig inte! Studentläsande Sandra skulle jag vilja meddela att stressa inte upp dig för mycket över skrivningarna och läs inte mer än du orkar, för du kommer ändå inte att få bra vitsord, haha.

14. Vad skulle du vilja säga till ditt sextonåriga jag?

Oroa dig inte över framtiden, om ca. 2 år kommer det plinga till i din skalle och du vet PRECIS vad du ska söka in till för skola efter gymnasiet!

15. Fantisera att du är 90 år. Vilka minnen skulle du vilja ha? Vilka historier skulle du berätta?

Massor av minnen från vänner, familj, resor och karriär. Jag ska förövrigt bli 150 år gammal så jag kommer känna mig ung och kry som 90-åring 😉 Så då ännu planerar jag att leva livet!

 

sandraemilia, spring, outfit, beige, white jeans denim, scarf, leopard, fashion, 2018

 

I found this list on Malins blog a while ago and because I love personal development then of course I wanted to make this list as well! 🙂

1. What’s a perfect morning for you?

I wake up at 7 am, put on my morning robe and start making my banana panncakes right away. Because of my IBS it’s nice if I have one hour for breakfast. Then I clean the aparment (or not clean but just make sure that everythings in it’s place, dishes are done and so on) and water my plants. After this I start making myself ready, hair, makeup and today’s outfit. Then my work, with customers or at home starts at 9.

2. What did you want to do when you grow up as a child?

A police or a flight attendant.

3. What bad habit do you want to end?

Somethimes I think too much about what’s happened and analyze it too much.

4. What habit would you like to take in to your life?

Reading!

5. Think about a person you admire. What characteristics do they have that you would like for yourself?

Roberts ability to argue, haha.

6. What to you do to relax?

Work out, take a warm shower, spending time with Jona watching a movie, for example.

7. When did you do something that scared you?

I stood up for myself against a person that I didn’t think treated me right!

8. When did you do something that made yourself proud?

Same as in answer 7.

9. What practical skills would you like to have?

Haha well I’ve always wished that I started with gymnastics as a child. So those kind of skills would be nice to have.

10. What do you like to give to others (not material things!)?

I really do love to help people feel good about themselves and their personal style. But also I love to make my friends feel like I’m there for them and that they can feel my love and that I care and listens to them.

11. What makes you excited?

In work situations when you make the perfect outfit and feel that YES, yes, yes, makes me excited. And even more when the customers puts on this outfit and feel that Wow, it was so much better then they thought and they really get that glow in their face!

12. And what makes you low?

Injustice!

13. What would to tell the 13 year old you?

Don’t worry! Everything will get so much better in life!

14. What would you tell the 16 year old you?

Don’t you worry about what school to apply to, in 2 years you will get that AHA and feel that there’s only one school you want to go to.

15. Fantasize that you are 90 years old. What memories do you want and what stories do you want to tell?

I want to have a lot of memories with family and friends, but also from traveling and career.

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *