sandraemilia, outfit, suit pants, stripes, 3

sandraemilia, outfit, suit pants, stripes, 2

sandraemilia, outfit, suit pants, stripes, 4

sandraemilia, outfit, suit pants, stripes,

För några dagar sen fick jag ett mejl från Sevedays/Vasabladet som undrade om jag ville svara på 10 frågor om mig själv. Självklart ville jag det och här kan ni gå in och läsa svaren på var ser jag mig om 5 år, vad beställer jag i baren, vad är finaste komplimangen jag fått osv. Ha en fin lördag! ♥ Jag har startat min med bananplättar och kl 10 ska jag träffa en kund på stan, men innan dess ska jag försöka hinna redigera en lookbook till min youtube kanal. Sen ikväll har jag jobb på Gina.

Have a lovely Saturday! ♥ I started my day with banana panncakes and 10 o’clock I’m meeting a customer. But before that I’ll edit my new lookbook for my youtube channel. Later today I have work at Gina. 

1