• OUR KITCHEN- Before & After

  sandraemilia, kitchen, black chair, before after 3

   

  OUR KITCHEN

   

  sandraemilia, kitchen, black chair, before after, green plants, gold 6

   

  Jag har länge velat förnya våra köksstolar då  för det första den ena är trasig och nästan faller sönder och för det andra då jag inte riktigt känt att de motsvarar min personliga stil längre. Så när jag i början av sommaren föll över dessa stolar på loppis så var det ingen tvekan om saken, jag slog till och köpte dem!

  De var då mörkbruna och inte alls speciellt snygga (före och efter bilder på bara stolarna hittas på min instagram profil under storyn “interior”) så jag slipade och målade dem helsvarta. Resultatet blev så bra!

  I samma veva som jag äntligen kunde ta in de nymålade stolarna så fixade jag även om lite och köksfönstret fick sig en liten uppdatering. Hemma i Forsby har jag nämligen hittat mängder av lerkrukor så dessa fick flytta in tillsammans med en massa grönt. Grönt är skönt och gör så mycket för hemmet!

  Jag ville också ha en ny köksmatta då den gamla, före detta vita, lurvmattan inte längre passade till de nya stolarna och tja, den var ju som sagt inte vit längre. Så jag rullade ihop den gamla och tänkte att jag får vara utan köksmatta tills jag råkar på något passande. Jag började drömma om en beige matta eller en matta i jordnära toner.

  Den hoprullade mattan stod kvar någon dag i vår hall då jag plötsligt stannade med blicken på den. Färgen på under sidan av mattan var så fin, den perfekta beige färgen som jag önskar hitta…

  Jag tog in mattan till köket, rullade ut den igen men denna gång upp och ner och inser att jag redan har den perfekta, beigea mattan! Kunde snabbt konstatera när mattan var på plats att jakten på den perfekta mattan är nu över! Det blev så bra!

   

  sandraemilia, kitchen, black chair, before after, green plants

   

  Nu drömmer jag om en ny kökslampa i taket ovanför bordet, den vi har nu hör egentligen till när det gamla köksbordet som var vänt andra vägen och kant i kant med fönstret.

  Sen har vi redan börjat bygga ett nytt köksbord hemma i Forsby, men eftersom tiden till att få det klart är knapp så får det ta sin tid. Det blir klart när det blir klart, haha.

  Har ni några inredningsprojekt på gång just nu? 

  6
  Follow:

  6 Comments

  1. 20/08/2018 / 21:40

   Supersnyggt blev det!

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/08/2018 / 09:55

    Tusen tack! 😀

  2. 20/08/2018 / 23:51

   Så himla fint! Sådär vill jag ha det hemma!

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/08/2018 / 09:55

    Tusen tack, va roligt att höra! 😀

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/08/2018 / 09:55

    Taack snälla! 😍😍

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?