• OUR BALCONY- Ready for Fall!

  sandraemilia, balcony, balkong, diy, on a budget 5

   

  Jag har gjort balkongen redo för hösten! Så mysigt, eller hur? Jag älskar att vi har inglasad balkong så man kan sitta där fastän det blir kallare ute!

  Vad har ni gjort idag? Själv har jag haft jobb framför datorn, varit på lunchmöte med Julia, valt ut kläder samt haft en shoppa med stylist-tjänst. Men nu när klockan är efter sju funderar jag på att ta resten av kvällen ledigt. Som egenföretagare är det lätt hänt att man jobbar från sex på morgonen till tio på kvällen (med pauser då förstås!), men eftersom mycket av det jag gör är så kul glömmer man bort att det är jobb. Men ibland behöver man en paus och nu ska jag ta resten av kvällen ledigt för att umgås med Jona tänkte jag.

  Annars satt jag innan jag började skriva på det här inlägget och kollade in en duell mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööv, jag märker med mig själv att jag mer och mer håller på att bli intresserad av politik! Det är så sjukt intressant! Tyvärr är det ju dock enklare att följa med i svensk politik då allt går på just svenska, haha. Jag med mina dåliga finskakunskaper förstår ju inget här i Finland när det snackas politik. Men det är väl en ännu större orsak till att lära sig finska det då…


  I have made our balcony ready for Fall! How cozy, right? I love that our balcony has windows so we can sit there even though it’s getting colder outside!

  What have you been up to today? I’ve had work at home, a lunch meeting with Julia and a shopping with a stylist customer. Now it’s after seven and I think I’ll stop my work for today! You know as an entrepreneur it’s so easy to work from 6 in the morning to 10 in the evening (with breaks of course) but everything is just so fun so you don’t realise that you even work. But now I feel like I need an evening off, just to spend some extra time with Jona. 

   

   

  sandraemilia, balcony, balkong, diy, on a budget 3

  sandraemilia, balcony, balkong, diy, on a budget 2

  sandraemilia, balcony, balkong, diy, on a budget 4

  sandraemilia, balcony, balkong, diy, on a budget

   

  2
  Follow:

  2 Comments

  1. 29/08/2018 / 17:24

   Men åh vad vacker balkong och underbara bilder!! Bor för första gången i en lägenhet utan balkong och ÅH vad jag saknar balkong. Lite extra mycket nu när jag såg er haha.

   • Sandra Holmäng
    Author
    29/08/2018 / 20:43

    Oj tusen tack! 🙂 Haha oj nej hehe 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?