OSLO- Jamie Oliver Restaurant, Outfit, Insta Snap Story

Hej på er! Här kommer nu sista inlägget från Oslo! Så ni som tröttnat kan pusta ut ;))) Det här är bilder från söndag, då besökte vi bland annat operan där man kunde gå upp på taket och se den vackra utsikten över Oslo. Efteråt tog vi lunch på Den Nakne kockens restaurang alltså Jamie Olivers restaurang. Det var lite spännande tyckte jag!

VOG_0170

VOG_0173

Det sjuka var när jag skulle beställa. Jag bad om att få en glutenfri och laktosfri hamburgare MEN det fanns inget sånt alternativ… Så jag frågade vad finns det då och det fanns bara tre rätter där de kunde plocka BORT alla mjölk och brödprodukter… OMG tänkte jag! Och ingen av dessa alternativ gillade jag och då var möjligheten att ta hamburgaren utan dressing och bröd… Ehm nej tack! Det lät väldigt torrt och tråkigt i mina öron! Så jag sa att jag tar risken med en vanlig hamburgare och får jag sjuk mage är det väl så då… Men hur sjukt är det inte att en restaurang inte erbjuder laktos- och glutenfritt?! Som tur är kan jag ibland äta och med lite tur behöver jag inte springa i panik på wc. Den här gången klarade jag mig fram till kvällen, då fick jag SÅ tarmvred men det fick gå. Men hur sjukt?! Tänk ändå hur många som verkligen INTE kan äta gluten eller laktos?! Ska de då bara knapra salladsblad eller? Så tummen ner för det men tummen upp för en riktigt smaskig hamburgare måltid!

VOG_0169

sandraemilia, outfit, fashionista, oslo, style, blogger 2

Och outfiten den dagen! Hur fina bilder förresten med julbelysningen i bakgrunden?! ;))) Återigen så nöjd över min look som verkligen höll mig varm. Jag bar en tunn polo under den randiga tröjan och strumpbyxor fick utan problem plats under mom jeansen. SÅ skönt att inte frysa ihjäl, haha. Här har ni förresten länken till mina 11 tips på hur man klär sig både varmt och snyggt i vinter så kika in det inlägget för inspiration :)))

sandraemilia, outfit, fashionista, oslo, style, blogger 3

sandraemilia, outfit, fashionista, oslo, style, blogger

Och till sist tar vi alla mina insta snap bilder som får sammanfatta hela denna resa! :)))

sandraemilia, oslo, insta snap story sandraemilia, oslo, insta snap story 3 sandraemilia, oslo, insta snap story 2

Ja det var en bra resa det! ♥

sdr

 

 

 

 

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *