ONE MONTH OF FASHION

sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, trends, fall, autumn, 2017

Vad tycker ni om senaste månaden av outfits? Det märks ganska väl att nya blommiga klänningen är en stor favorit då jag använt den både som klänning och kofta! Och det är ju bara att konstatera att sommarens bara ben looks har bytts ut mot kappor, men hej, inte klagar jag! Hittar ni en favorit bland dessa looks? Om vi bortser från favoritklänningen så älskar jag look 3! Den kommer ni nog få se på mig vid flera tillfällen!

Hej vad har jag på gång idag då? Det är alltså måndag och jag försöker starta denna vecka med ny kraft efter förra veckans minst sagt låga vecka… Idag anlände till Voga Styling en praktikant och en praoelev. Så roligt! Hittills i höst kommer vi att ha tre stycken så det är roligt att det finns intresse för det jobb vi gör på Voga! 🙂

Just nu på jobbet håller vi på med en större kundundersökning. Vi har många frågetecken vi vill få svar på till både icke kunder (men följare) och kunder. Så håll utkik efter den för jag kan lova roliga utlottningar i samband med den 😉

Nu ska jag dock kila iväg till gymmet. Tränade inte en enda gång förra veckan, förutom en promenad, så nu är det dags att ta tag i det! Inte för att jag ännu känner mig så taggad men jag vet att jag kommer att må såå mycket bättre efteråt!

Vad har ni på gång denna vecka?

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *