OMG OMG! Detta gör mig så exalterad!

OMG OMG! Jaa vad är det som gör mig så exalterad idag? Mer om det längst ner i inlägget men först tänkte jag visa upp några opublicerade bilder. Ni vet man har ju den där bloggmappen som hela tiden fylls på med bilder men som man sen aldrig använder. Varför inte bara bunta ihop de bilderna till ett inlägg då? Så här kommer nu lite allt möjligt från min bildbank- inredning, recept, vänner, mode detaljer, selfies, ja allt hittar ni här:

sandraemilia, interior, living room

I somras fick jag den här blombuketten och det sjuka var att den höll så otroligt länge! I flera veckor fick jag njuta av den och därmed hann jag flytta runt den ganska mycket i lägenheten, den fick en ny plats varje vecka. Så här ser det ut i etta hörnet vid tv:n hos oss. Lampslingan är nog det bästa! Den ger mig så mycket vardagsglädje och speciellt nu när det kommer att bli mörkare så lär den ju bringa ännu mera glädje!

sandraemilia, bedroom

När rosorna blommade i somras såg det ut så här vid min säng.

sandraemilia, interior, bedroom

Och så här såg det ut nån vecka senare.

sandraemilia, gel nails, ihohud, vaasa

Nu i höst har jag ett litet större bloggsamarbete med Ihohud och det här är resultatet av en andra gång jag var dit och fixade mina naglar. Ska jag berätta det sjukaste? Denna bild är tagen tre veckor efter att jag gjorde naglarna! Fortfarande väldigt fina, eller hur? Gellack är verkligen the shit!

sandraemilia, interior

I hallen pryder skepparmössan och levi’s jeansen min stol.

sandraemilia, selfie

Och så en selfie på det!

sandraemilia, snabb cheesecake, recept, ostkaka 2

När Voga Styling hade team middag i somras så gjorde jag denna efterrätt. En “snabb cheese cake” Här är receptet:

Krossa digestive och blanda med smör. Rör ihop mjuk ost, grädde, vanilj socker och socker. Varva dessa två i ett glas med bär mellan varje lager. Såååå såå gott och lika uppskattad varje gång jag gör den!

sandraemilia, snabb cheesecake, recept, ostkaka

sandraemilia, vogastyling, team, middag 2

Voga teammiddag! 

sandraemilia, vogastyling, team, middag

Me in da making!

sandraemilia, work out clothes

Jahapp och här var det då mittiallt dags för mina nya träningskläder!

sandraemilia, outfit, ootd, curly hair, blonde

Och så lite detaljer på det!

Jaa men varför är jag så exalterad idag?! Jo salsa kursen börjar ikväll! Och den som följer mig vet hur mycket jag älskar att dansa salsa! Hela sommaren har jag sagt till Jona snart börjar salsan! Fast det varit tre månader kvar… Haha. Det tråkiga är ju dock att Jona inte kommer att kunna gå då han jobbar och bor i Esbo inne i veckorna, men vi har ju alltså lärt Robert en del så nu ikväll är det upp till bevis 😉 Får se hur det går! Nå jag är glad så länge jag får dansa salsa, haha.

0

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 24/09/2017 / 12:30

  Alltså så fina bilder! Älskar att du har så mycket blommor hemma, de gör verkligen så mycket till rummet 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/09/2017 / 16:32

   Tusen tack! Jaa det gör det verkligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *