Sandra Emilia Holmäng

Livsstilsbloggare och fashionista från Vasa som älskar att träna, resa & laga mat

Hej och varmt välkommen till min blogg!

Mitt namn är Sandra Emilia Holmäng och jag är 23 år gammal. Jag bor med min pojkvän Jona i en lägenhet i Vasa, Finland, där jag också studerar till Estenom (klädstylist). Min stora passioner i livet är mode, kläder och stil och därför valde jag våren 2016 att tillsammans med mina kollegor Robert och Heidi  starta upp företaget VOGA Styling. Ett konsultföretag inom kläder, stil, trender och makeup.

I denna blogg får ni ta del av min vardag och livsstil där fokus såklart ligger på just mode, i form av bl.a. outfits och inspiration. Ni får även ta del av hur det är att vara egenföretagare och min andra passion i livet, träning och hälsa.

Hoppas att ni kommer att trivas här tillsammans med mig! ♥


Hi and welcome to my blog!

My name is Sandra Emilia Holmäng and I’m 23 years old. I live with my boyfriend Jona in an apartment in Vasa, Finland, where I also study to become a fashion stylist. My big passions in life are fashion, clothes and style. In spring 2016 me and my colleagues Robert and Heidi made the decision to start our own company VOGA Styling, a consulting company that specializes in clothing, styling, trends and makeup. In this blog you will take part of my everyday life where the main focus lies on fashion, outfits and inspiration. But you can also read about my life as an entrepreneur and my other big passion, training and health.

I hope you will like it here with me! ♥

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar