NYTT TILL HEMMET- Desenio tavlor

-I samarbete med Desenio-

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, guld 3

Hej på er! I samarbete med Desenio har jag fått välja ut mina favoritposters och ramar från deras webshop. Efter julen känner jag ofta att jag vill ha en liten uppfräschning i lägenheten och jag har många gånger klickat mig in på Desenio för att inspireras av deras fina posters. Så ni kan ju tro att detta inlägg var uppskattat från min sida! Att få gå loss och klicka hem allt det jag suktat efter så länge var ju helt fantastiskt!

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, gold

Det småknepiga är ju bara vilka kombinationer man ska välja och speciellt vilka storlekar på tavlorna man ska ta. Efter en hel kväll av planering (haha) så beställde jag äntligen mina favoriter men när de kom fram visade det sig att vissa av mina planer inte riktigt funkade, men efter lite fixande och trixande här hemma så fick jag det till sist så som jag ville ha det. Och nöjd, ja det är jag verkligen med tavlorna!

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, guld

Till sovrummet valde jag tre tavlor i guld. Ville bara ha något enkelt och stilrent då jag helst vill att sovrummet ska kännas lugnt och stilla. Nu vill jag ju dock också ha nya kuddar och sängkläder som matchar tavlorna, haha…

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, gold 2

Tavlorna i guld hittar ni här  och ramarna till dem finns här.

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, gold 3

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, guld 2

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters

Till köket ville jag ha denna rödvins guide som jag så länge suktat efter! För tillfället får den stå på vår köksbänk men senare ska den upp på väggen! Ni får nya bilder då, såklart 🙂

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, gold 4

På denna byrå mellan köket och kontoret har jag tidigare haft en skohylla, men nu kände jag att jag ville ha bort den och istället låta byrån komma fram tillsammans med snygga tavlor, en vas och ett ljus. (Vill ni se förebilder så kika in min apartment tour video här). Gillar starkt denna svart-vit-guldiga kombo! Och jaa, jag vet, tavlan med världskartan står fel vänd HAHA. Men jag beställde den till en annan plats var den inte passade alls. Så nu får den stå sådär där tillsvidare, hehe.

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, gold 5

Alltså fy vad det var svårt att fota alla bilder, ljuset var så dåligt att inget blev som jag ville. Men nåjo hoppas ni gillar inlägget ändå!

interior, sandraemilia, inredning, desenio, posters, guld 4

OCH nu till det bästa av allt. Med rabattkoden sandraemilia får ni 25 % rabatt på ert köp fram till 26 januari. Happy shopping! 🙂

Gillade ni annars mina nya posters och har ni beställt nån gång från Desenio?

1
Follow:

2 Comments

 1. 24/01/2017 / 20:18

  Vad snyggt! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/01/2017 / 21:00

   Taaack! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *