NYÅRSKLÄNNINGAR & STILINSPIRATION

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Hej på er! NA-KD fyller 1-år och jag har valt ut mina absoluta favoritlooks samt favoritklänningar inför nyår. För att fira stort ger också NA-KD -30 % på allt med koden nakd30 så är du på jakt efter den perfekta nyårsklänningen gäller det att passa på nu! Koden gäller fram till 18 december.

na-kd inspiration-000008-0002-6354-tile

 1. Hur snygga är inte dessa vida byxor? Skulle jag inte ha beställt ett par liknande i förra veckan skulle jag ha satsat på de här. Perfekt till vardags med en stickad tröja som här men skulle också vara snygga på nyår tillsammans med en topp i ett slinkigt material. Byxorna hittar du här. 2. Hur mycket 90-tal skriker det inte om denna look? Jag måste säga att jag hat-älskar den! Toppen skulle i alla fall passa perfekt till de vida svarta byxorna, eller tillsammans med en grovstickad kofta och jeans till vardags. Slinkiga toppen hittar du här. 3. Alltså de där jeansen, så snygga! Midjehöga ankelbyxor hittar du här. 4. Egentligen tycker jag inte riktigt om alla dessa cut out klänningar som finns i var och varannan webshop just nu. Eller problemet är att jag tycker många av dem är för nakna. Men den här var perfekt! Längre kjol, singoalla skärning och endast lite cutouts runt midjan. Snyggt och perfekt på nyår tillsammans med ett par riktigt glammiga örhängen! Cut out klänningen finns här.

na-kd nyår-000038-0002-4001-tile

 1. Vilken fin klänning! Singoalla skärning, längre kjol, intressanta ärmar, tajt all the way som ni vet att jag älskar och sen ett choker halsband till det. Så snyggt! Singoalla klänningen hittas här. 2. Sammet, vackra skärningar, klassisk modell, väldigt fin klänning! Sammetsklänningen hittar du här. 3. Jag vill verkligen slå ett slag för att bära klänning över en skjorta eller polo nu på nyår! Passa på ni som lätt fryser att utnyttja denna trend! Verkligen perfekt för den som vill bära klänning på nyår men som lätt fryser och kanske inte vill visa allt för mycket hud. Är man rädd för att det ska bli för bulsigt kan man sätta ett skärp i midjan för att få mera form. Silvriga klänningen finns här. 4. Älskar looken, älskar den beigea kappan!

na-kd klänning, nyår, sandraemilia

 1. Min favorit av alla klänningar! Den gröna sammetsklänningen. En dröm i mina ögon. Ni vet ju redan att jag gillar den här modellen på klänningar och hur fin är den inte i smaragdgrön och i sammet. Jag vill bära den här runt jul och nyår! 2. Jag vet inte om den här klänningen egentligen är så mycket jag men jag tycker att den är så otroligt fin! Gillar både urringningen, de vida ärmarna och den markerade midjan. Perfekt också att den är i ett slinkigt material. Klänningen hittar du här. 3. Såklart måste vi börja och sluta detta inlägg med ett par svarta kostymbyxor. Det perfekta plagget i varje garderob. Gillade starkt de lite kortare benen tillsammans med ett par pumps och kombinationen med den blåa herrskjortan. Så snyggt! Byxorna hittar du här.

Hoppas ni blev inspirerade av detta inlägg och kom ihåg att ni fram till 18 december får -30 % på alla produkter på NA-KD.

 

0
Follow:

2 Comments

 1. 10/10/2017 / 18:03

  Tack för inspirationen. Älskar alla klänningar!

  • Sandra Holmäng
   14/10/2017 / 10:23

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *