Nya poddavsnittet BRÖLLOP & Vi börjar dansa bachata!

Foto från Michelles bröllop fotad av Cindy Ekman

Happy Monday på er! Måndag betyder nytt avsnitt från min och Michelles podd Michelle och Sandra. Och det här avsnittet är inget vanligt avsnitt för vi pratar BRÖLLOP! Ett avsnitt vi båda två tror att ni kommer att tycka mycket om!

Vi pratar om våra förlovningar, Michelles och Magnus vackra bröllop som fick inte bara Michelle utan även stencoola mig att gråta, Michelles möhippa, min dröm möhippa och mitt dröm bröllop med Jona. Det och mycket mer får ni om ni lyssnar på bröllopsavsnittet som finns ute nu på soundcloud!

Kom ihåg att också prenumerera på vårt instagram konto, där heter vi såklart michelleochsandra.

Och vet ni vad, jag och Jona kom nyss hem från första tillfället på en kurs vi anmälde oss till tidigare idag! Vi har ju gått salsakurser ett år nu och kommer även att fortsätta nu i vår, men vi gillar båda latin dans så mycket att vi kommer att börja med bachata också! Och sensuell bachata till hösten, hehe… Här kan du se ett youtube klipp på ett par som dansar bachata, alltså det är så otroligt roligt och jag är såå tacksam att det visat sig att Jona delar mitt intresse för dans! Inte hade jag för fem år sen trott att det dessutom skulle ha varit HAN som föreslog att vi ska börja även med bachata! ♥

 

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *