Hej på er och Happy Monday! Hoppas ni har hunnit lyssna på nya poddavsnittet av Michelle och Sandra som kom ut i morse :)))

I helgen var jag hemma i Forsby och alltså det har varit med mest vackra vädret nånsin! Jag älskar när det är 1 m snö, drivor, kallt och snön gör hela världen till en mjuk bomullstuss. Så ljuvligt! ♥

Så jag var ute och fotade detta vackra väder och bara njöt av den friska och krispiga luften. Varför är det inte sånt här väder redan 1:a december?

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog 3

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog 5

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog 6

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog 7

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog

sandraemilia, kleinspitz, dvärgspets, vit, hund, valp, 2018 4

Och så kommer vi till det bästa av allt med helgen. I fredags hämtade vi hem den här vita lurvbollen. Trixie som ni kanske minns var vi tvungna att avliva i september och då kände jag bara att näe, aldrig mera hund, förlusten av en älskad hund är för hård att ta! Men min mamma ville ha en ny valp som sällskap så jag kontaktade samma uppfödare och det visade sig att hon skulle para sin hona och förhoppningsvis så blir det valpar. Hon sa dock att det kommer inte att bli en vit den här gången och jag svarade att det är okej! En beige/brun/svart funkar också. Men så några veckor senare skickade hon till oss att valparna är födda och det fanns en vit tik bland dem!! Och det roliga är att Trixie skulle ha varit moster till den här valpen :)))

sandraemilia, kleinspitz, dvärgspets, vit, hund, valp, 2018 2

Så det blev en vit liten lurvig sak som fick flytta hem till Forsby i fredags och alltså det går ju inte att förstå hur söt en sån kan vara?!?!?! Alltså det är helt otroligt, man dör sötdöden genast man ser på den!

sandraemilia, kleinspitz, dvärgspets, vit, hund, valp, 2018

 

1