Nya familjemedlemmen, bokat resa & besöksrekord!

VOG_0258

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin helg! Min har varit super! I fredags bjöd jag Robert, som tack för min nya blogg han gjort, på middag, hamburgare med en salty chocolate and caramel pie till efterrätt och vin till det, riktigt gott och mysigt! Lördag bestod av jobb och efter allt jobb åkte jag hem till Forsby var  jag befinner mig nu. Mest har jag bara myst med Stella men också har jag varit och poddat med Michelle. Alltså våra poddavsnitt blir bara bättre och bättre om jag får säga det själv!

Men nu till dagens video! Jag har inte haft tid till att fixa någon ordentlig video denna vecka så det fick bli en liten kort bara uppdatering och hej! Ni får träffa vår nya familjemedlem som inte är så liten längre, jag berättar vart  jag och Jona bokat en veckas resa, ni får se mitt rum här hemma i Forsby, en dagens outfit, besöksrekordet och jaa, lite allt möjligt med andra ord 🙂

0
Follow:

2 Comments

    • Sandra Holmäng
      19/03/2018 / 10:30

      Haha I knoow, man bara dör sötdöden nära henne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *