veckans shopping tips, sandraemilia

Okej, hör upp! Jag stod men en kund för några dagar sen i provrummen i Kappahl och började då tänka att om jag ändå kunde meddela hela världen om dessa plagg som jag märker att är extra bra för vissa kroppsformer. Då slog den här idén mig! Varför inte börja med veckans shoppingtips?! Eller jag vet inte om det kommer att bli något jag tipsar om varje vecka men åtminstone nån gång ibland när jag tillsammans med mina kunder upptäcker nått plagg som är så där extra najs!

Man hittar oftast veckans shoppingtips hos de flesta bloggare, men då är det bara vad bloggaren tycker att är snyggt och själv vill bära.

Mitt skulle handla om plagg som jag testat på mina egna kunder så att jag av erfarenhet VET varför det här plagget sitter bra på en viss kroppsform! Och jag skulle förklara dessa plagg så att du som läsare kan tänka MEN JAA, den där beskrivningen passar perfekt in på mig, det där plagget måste jag testa! Och då vet du även HUR du skulle kunna matcha det!

Alltså just nu sitter jag och ler stort för mig själv, jag tycker det här är en BRILJANT idé! Eller vad tycker ni? Berätta gärna för mig! Här kommer nu i alla fall

VECKANS SHOPPING TIPS!

Och veckans två shoppingtips kommer denna gång från Kappahl. För där har jag hittat den perfekt sittande lilla svarta klänningen och slacksen.

KLÄNNINGEN PASSAR DIG som nog har en mjuk H form, alltså lite midja men samtidigt också har ett lite större magparti som du kanske vill dölja. Den här klänningen skapar en fantastisk snygg kroppsform tack vare det breda tygpartiet i midjan i kombinationen med ordentligt sydda axlar och lite ärm. Dessutom faller kjolen perfekt! Kjolen är inte tajt men ej heller för stor och bulsig VILKET gör att den döljer det där lilla extra som man kanske vill dölja samtidig som den framhäver midjan OCH på köpet ger den en extra snygga ben! Klänningen kostar 49,99 € och du hittar den här.

KOMBINERA klänningen till vardags med att slänga på en grå kofta och ett par sneakers. Bär den till fest med en eleganta smycken och klackar.

SLACKSEN PASSAR DIG som har lite större mage. Slacksen är smala på benen men lämnar utrymme för magen. De trollar även fram midja tack vare den lite högre passformen. Slacksen är otroligt stretchiga och bekväma! Kunden jag hade dem till tyckte de var otroligt sköna på och köpte själv ett par gråa. Dessa finns i vinrött, svart, mörk blått och grått. De kostar 44,99 € och du hittar dem här.

KOMBINERA dem till vardags med en vit skjorta och en poncho. Piffa upp dem för fest med hjälp av en snygg spet- eller paljett topp!

Berätta, vad tycker ni om denna idé?

2